Speltips Mönchengladbach Wolfsburg 16 juni 2020

Speltips inför Nürnberg – Wolfsburg 14/12: Fredagsunderhållning från Tyskland

Det är ett djupt pressat Nürnberg som ska försöka skaka om och stjäla poäng från Wolfsburg hemma på Max-Marlock-Stadion under fredagskvällen. Här tittas målen närmare på.

Annons:

Målskillnaden. Ett mål. Det är vad som håller Nürnberg, nykomlingar i den tyska förstadivisionen, ovanför kvalstrecket samt Stuttgart. Till under dito, blott en pinne. Det är fruktansvärt tajt i bottenstriden och Nürnberg är alltså, precis som väntat, en av de aktörer som står värst till. Varenda pinne är av största betydelse.

Det som oroar extra mycket är att det i princip bara blivit sämre och sämre under spelåret, efter en relativt lovande start; nu med åtta seriematcher efter varandra utan vinst, tre kryss och fem förluster. Vid ett flertal tillfällen har man rentav blivit sopade av banan, förlorat med löjliga siffror. Exempelvis: 0-7 mot Borussia Dortmund, 0-6 mot RB Leipzig, 2-5 mot Schalke 04 och 0-3 mot Bayern München.

Framförallt toppmotstånden som inneburit problem, med andra ord. Kan ett Wolfsburg vars status är lite tveksam ställas på hårdare prov?

Det är bara att höja på hatten för vad Wolfsburg levererat de senaste veckorna. Innan 2-2-krysset mot Hoffenheim, vinster över toppmotstånd i Eintracht Frankfurt samt RB Leipzig. Över det hela? Mellanmjölk. En plats i mitten, om än med visst känn på Europa…

Öppen historia

Flest insläppta mål i hela serien, 33 stycken på 14 matcher. Nürnbergs försvarsspel lämnar allt att önska, men framåt har de åtminstone visat prov på vissa kvalitéer och minst en balja framåt här ska inte ses som otänkbart.

Målpartajen har mer eller mindre bara radats upp på löpande band för Nürnberg, vars 5/7 senaste matcher också innehållit mål åt båda håll. På hemmaplan väntar vi oss också dem kliva på lite extra framåt, i jakten på väldigt tunga poäng.

Samma approach, om inte mer, borde Wolfsburg komma till spel med – lite mer framåtlutat och offensivt inriktat. De är i alldeles suverän form, men risken är också att de kan såras. Sist, hemma mot Hoffenheim, släpptes alltså två mål in och det var den andra raka matchen där BLGM-spelet prickat.

Tror på rätt öppna dörrar ikväll och att det blir mål åt båda håll spelas till fullt acceptabla 1,83 gånger pengarna hos Speedybet.

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 20:30, fredag 14/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.