Speltips Werder Bremen Bayern München 16 juni 2020

Speltips inför AEK Aten – Bayern München 23/10: Spel på målmarknaden

Det finns en väldigt tydlig favorit inför tisdagens match mellan AEK Aten och Bayern München i Champions League. Men vi blickar mot andra marknader.

Annons:

AEK Aten krånglade sig hela vägen till gruppspel i Champions League genom att slå ut ungerska Vidi FC i ett intensivt dubbelmöte. Mn väl i gruppspelet har laget haft det tuffare, med två raka inledande förluster. Detta trots att det har varit det lättare motståndet inledningsvis, i form av Ajax och Benfica.

Nu har laget relativt god form i ligaspelet, även fall nivån i Grekland inte kan jämföras med den som laget stöter på i gruppspelet. Nu väntar dessutom Bayern München. Det här är det som på pappret borde vara det klart svåraste motståndet.

Visst, Bayern München har inlett säsongen trevande och verkar ha lite interna problem dessutom. Den nye huvudtränaren Niko Kovac sägs hänga löst efter att laget tappat många poäng i Bundesliga under säsongsinledningen och hemma mot Ajax i senaste omgången av Champions League såg laget osedvanligt trubbiga ut. Det oroar något.

Det gäller att spana efter spelvärde

Det som är väldigt oroande för hemmalaget är att avstängningarna fortsätter att dugga tätt. Rakt igenom hela kvalet och i början av gruppspelet har laget haft för stora problem med att nyckelspelare inte är med. Det har blivit kostsamt. Nu saknas både Hélder Lopes och Marko Livaja. Tungt.

Det blir inte bättre av att fem spelare, Petros Mantalos, Ezequiel Ponce, Marios Oikonomou, Christos Albanis och Alef, är tveksamma till spel.

Hos gästerna är det samma spelare som är skadade nu som under hela säsongen egentligen. Det rör sig som om Corentin Tolisso och Kingsley Coman. Det är knappast avbräck som kommer att ha någon större effekt på lagets slagkraft.

Här är det väldigt svårt att hitta riktigt bra spelvärde. Ett rakt spel på gästerna kan locka, men spelbolagen är såklart inne på samma spår och har slaktat oddsen ordentligt. Därför måste vi blicka mot annat.

AEK Aten är starka hemma och har flera gånger visat sig målfarliga där, även fall det samtidigt läcker på tok för mycket bakåt.

Båda lagen göra mål spelas till 2,10 gånger insatsen hos Betser. Ett trevligt odds.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:   Betser
Spelstopp:  18:55, tisdag 23/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.