18 december 2019 Monterrey Bayern München Speltips

Speltips inför Ajax – Bayern München 12/12: Båda lagen är vidare

Första gången blev mötet oerhört jämnt mellan Ajax och Bayern München. Nu förväntar vi oss någonting liknande inför returen i den sista gruppspelsomgången.

Annons:

Den här gruppen har varit avgjord sedan den femte gruppspelsomgången och som väntat blev det Ajax som gjorde Bayern München sällskap till åttondelsfinalerna. Det är nämligen som så att holländarna redan från start i den här gruppen varit klart framstående med sitt offensiva spel.

På det hela taget känns det som att Ajax numera har en mycket spännande generation unga spelare kryddat med ett par tunga, mer rutinerade namn. Det lagbygge – eller snarare den mix av spelare som klubben fått till – saknar motstycke sista åren inom klubben och det gör att Ajax i den här upplagan känns hetare än på länge.

Bayern München toppar dock gruppen trots sin skakiga start i Bundesliga. I Champions League har laget många gånger gjort jobbet utan att imponera och som bekant räcker det ofta långt. Det som gäller inför den sista omgången är att Ajax måste vinna för att vinna gruppen, men båda lagen är alltså redan klara för slutspelet. Det är det väsentliga.

Ett jämnt möte – igen

Hakim Ziyech, Joel Veltman och Donny van de Beek kommer inte att spela för Ajax. Det känns som ett par tunga tapp för ett lag som inte riktigt har samma bredd som exempelvis Bayern München. Men värst är nog att målvakten André Onana inte spelar den här matchen.

Hos gästerna då? Jo, James Rodriquez och Corentin Tolisso spelar inte borta mot Ajax. Det ser inte ut som att varken Kingsley Coman eller Arjen Robben heller kommer att göra det. Med andra ord kommer båda lagen utan ett par viktiga spelare.

Känslan är här att det läge som redan råder i gruppens tabell gör att vi inte får se en urladdning på samma sätt som det hade kunnat bli annars. Båda lagen är ganska nöjda som det är. Ajax förlorar ogärna på hemmaplan medan Bayern München såklart inte tänker lägga sig ner och låta hemmalaget vinna.

X (oavgjort) spelas till 3,83 gånger såsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  21:00, onsdag 12/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.