Speltips inför AS Monaco – Borussia Dortmund 11/12: Slaktad favorit

Simon Pålsson Publicerat: 10 December 2018

Fullt fokus på 1×2-marknaden gäller inför det som måste ses som ett lätt avslaget möte mellan AS Monaco och Borussia Dortmund, som i alla fall jagar gruppvinsten.

Annons:

Det är full fart som gäller på många fronter inför det som är den allra sista och då helt avgörande omgången i gruppspelet. Men ett par grupper är såklart redan avgjorda och en sådan grupp hittar vi allra längst upp, Grupp A.

Här står det redan klart att Borussia Dortmund kommer att spela åttondelsfinal och att AS Monaco inte kommer att göra det. Fransoserna är rent av jumbos och kommer så vara hela vägen in. Ett ordentligt missöde som inte har gått att rädda.

AS Monaco är med sina tolv insläppta mål höstens stora besvikelse i Champions League och har så här långt bara en inspelade poäng. Det är svindlande svagt från ett lag som tidigare alltid varit en skön liten outsider i dessa sammanhang.

Ett rakt spel hämtas

AS Monaco har en fullkomligt galen skadelista att förhålla sig till. Då är det ändå ett lag som redan varit totalt under isen och som haft stora bekymmer att generationsväxla, någonting klubben tvingats till den här säsongen. Håll nu i hatten för här är några av spelarna som inte spelar. Låt oss hålla oss vid spelarna som känns rimliga att nämna som potentiella startspelare. Samuel Grandsir, Jordi Mboula, Djirbril Sibide, Almamy Touré, Kaim Glik, Stevan Jovetic, Jean Eudes Aholou, Daniljel Subasic och Adama Traoré. Dessutom hittar vi en handfull namna till på skadelistan. Herregud!

Då är läget lite mer gynnsamt för gästande Borussia Dortmund som har Dan-Axel Zagadou och Marcel Schmelzer på sin frånvarolista – om det vill sig illa. Båda spelarna kan komma att spela matche. Å andra sidan är det spelare som går att klara sig utan.

Det är bisarrt att Borussia Dortmund är så klara favoriter borta mot AS Monaco, men det finns all anledning till det. Formen, skadeläget, historien tidigare under det här gruppspelet och känslan kring lagen. Det här tar tyskarna.

Borussia Dortmund att vinna spelas till 1,80 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Borussia Dortmund vinner
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  21:00, tisdag 11/12
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.