1 maj 2019 monaco rennes speltips ligue 1

Speltips inför AS Monaco – Club Brugge 6/11: Nu måste det lossna

Det finns faktiskt ingen tydlig favorit inför tisdagens möte mellan AS Monaco och Club Brugge i ansedda Champions League.

Annons:

Det är Champions League och för den som vill förlänga sina kvällar med Champions League är det nya upplägget med tidiga matchtider verkligen perfekt. På tisdagen är en av matcherna som går att välja mellan mötet mellan AS Monaco och Club Brugge.

Med tanke på utgångsläget i gruppen finns det ingen tid att spilla för något av lagen här, som båda halkat efter i gruppen med tanke på att inget av lagen vunnit en match. 1-1 i Belgien senast var sämsta möjliga resultat för båda lagen som nu får svårt att ta igen försprånget som Atletico Madrid och Borussia Dortmund har.

AS Monaco har sedan Thierry Henry tog över inte hittat mycket mer positivt i sitt spel och laget fortsätter att halka efter på alla fronter. Club Brugge går lite bättre i den inhemska ligan, men har svårt varje gång det vankas tufft europeiskt motstånd.

Rakt spel hämtas

Det är en fortsatt anmärkningsvärt lång skadelista som AS Monaco har att anpassa sig utifrån och för den som vill vara lite mer analytiskt lagd går det såklart att härleda en del av den svaga säsongsinledningen till det faktum att laget sällan kunnat ställa upp med bästa lag. Det är aldrig en fördel såklart.

Nu saknas spelare som Rony Lopes, Pietro Pellegri, Danijel Subasic, Kevin N’Doram och Jean Eudes Aholou. Därtill har spelare som Steven Jovetic, Willem Geubbels och Djirbril Sidibe småskavanker och kan därmed komma att missa. Thierry Henry har med andra ord en del trollande att göra.

Hos gästerna är Jelle Vossen skadad, medan Bradon Baiye och Arnaut Danjuma Groeneveld. Det är visserligen inte lika många spelare, men hyfsat tunga tapp.

På det hela taget känns det här som två lag som båda har väldigt svårt att vinna och som inte har kraften att göra över det ena laget. 11 (!) raka matcher utan vinst för AS Monaco i Champions League, medan Club Brugge har 13 (!) raka vinstfria matcher i turneringen. Det talar såklart för kryss.

X (oavgjort) spelas till 3,60 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,60  (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp:  18:55, tisdag 6/11
TV:   –
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.