Speltips Düsseldorf Dortmund 13 juni 2020

Speltips inför Club Brügge – Borussia Dortmund 18/9: Slagläge

Club Brügge kommer till premiäromgången av årets gruppspel i Champions League med god form och förhoppningar om att slå Borussia Dortmund.

Annons:

Det är verkligen slagläge för både Club Brügge och Borussia Dortmund i gruppspelet i Champions League när den första omgången nu ska till att inledas på tisdagskvällen. Båda lagen har hamnat i en tuff grupp med AS Monaco och Atletico Madrid, varpå varje match blir en nyckelmatch om drömmen om slutspel ska bli en realitet.

Club Brügge är det klart svagaste laget på pappret, men laget har sett väldigt starka ut i det inhemska ligaspelet och kommer till matchen med en fin resultatrad, väldigt bra målskörd och närmast idel segrar sista veckorna. Det skadar verkligen inte.

Borussia Dortmund har också öppnat säsongen starkt och fullkomligt öser in mål i sina matcher, men nu tror vi att laget försöker sig på ett lite mer försiktigt spel för att inte riskera att straffas hårt bakåt. Det är viktigt att inte tappa mark direkt i inledningen av gruppspelet.

Ett specialspel hämtas

Clinton Mata är skadad för hemmalagets del. Därtill ser Marcelous Nakamba ut att missa mötet för Club Brügge. Huruvida laget fortsätter med samma startelva som senast är lite oklart i nuläget. Det återstår att se hur tanken är att stå upp mot tyskarna.

Borussia Dortmund saknar den lårskadade Ömer Toprak, samtidigt som Paco Alcacer och Raphael Guerreiro är osäkra till spel med småskavanker. Det är mycket troligt att Marcel Schmelzer startar som vänsterback istället.

Här är det ingen tvekan om att gästerna har det starkare laget och sett över ett helt gruppspel bör vara starkare än belgarna. Samtidigt har Club Brügge fördelen av att spela på hemmaplan, inför sin hemmapublik. Formen talar också för belgarna, som på intet sätt blir en enkel motståndare.

X (oavgjort) till hela 4,00 gånger pengarna är en mycket bra tv-peng inför matchen. Det finns hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  21:00, tisdag 18/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.