14 augusti 2018 Vidi FC Malmö FF speltips Champions League

Speltips inför Cluj – Malmö FF 24/7: Livsviktigt första möte

Malmö FF åker ner till Rumänien med gott självförtroende inför det första av två möten med Cluj i kvalet till Champions League. Vårt speltips ger över dubbla såsen.

Annons:

Nu är det skarpt läge för de regerande svenska mästarna, som är det enda svenska bidraget i årets kval till Champions League. Efter att ha vunnit mot Drita FC från Kosovo i den första kvalomgången ska Malmö FF nu ta sig an rumänska Cluj i den andra omgången och här är det nog ett hack upp i motstånd.

Inför det första mötet håller spelbolagen  Cluj som favoriter att ta sig vidare från dubbelmötet. Väl på plats i Rumänien får skåningarna det ännu tuffare enligt spelbolagen, som dukar upp runt 2,18 för det raka spelet på hemmalaget. Det tyder å andra sidan på en förmodat jämn match, om vi ska tro oddssättarnas koll på läget.

På det hela taget är känslan hur som helst att vi står inför någonting som kan bli väldigt jämn, allra främst över två matcher. För gästande Malmö FF:s del handlar det om att få med sig ett bra resultat till hemmamatchen. Väl hemma på Stadion i Malmö har skåningarna gång på gång bevisat sig som svårslagna, oavsett om det så är Shaktar Donetsk, Celtic, Olympiakos eller RB Salzburg som gästar. Då ska rumänska Cluj inte vara omöjliga.

Ett försiktigt första möte

Av allt att döma kommer Malmö FF åka till Rumänien med det primära målet att hålla tätt bakåt. Då är mycket vunnit inför returen, där laget inte har några som helst problem med att våga gå för vinsten. Samtidigt är ett bortamål guld värt i den här typen av dubbelmöten, så förvänta er ett Malmö FF som vågar gå fram när tillfälle ges och som lägger en hel del krut på fasta situationer.

Cluj är kända som ett spelskickligt lag med en rik ägare som har satsat på spelskicklighet och rutin. Med en medelålder på runt 29 år i startelvan finns det kanske inte ungdomlig entusiasm, men man vet vad som väntar. Cluj är erkänt starka bakåt och släpper in få mål, men sprudlar samtidigt inte framåt.

Malmö FF har under nye huvudtränaren Uwe Rösler främst spelat 3-5-2, men förvänta er nu ett liknande system, men som snarare blir ett 5-3-2 väl i spelet. Det talar också för en mer målsnål historia.

Under 2 mål (asian handicap) spelas till 2,12 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt ett mål.

 

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2 mål (asian handicap)
Odds:  2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:00, tisdag 24/7
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.