Speltips inför Dortmund – Club Brugge 28/11: Enkelt val av spel

Spelbloggare Publicerat: 28 November 2018

Ett mycket tilltalande odds är uppdukat inför onsdagens Champions League-match mellan Borussia Dortmund och Club Brugge, där skillnaderna naturligtvis ska vara av betydande storlek. Proppen ur, månne?

Annons:

Årets europeiska utropstecken? Åtminstone ett av de främsta sådana. Borussia Dortmund har charmat helt fotbolls-Europa och i synnerhet Tyskland. Stjärnglansen, som för ett gäng år sedan, syns på nytt och de håller på att återfå den status som de det facto haft. Ännu finns emellertid mycket att bevisa. Spelåret är fortfarande ungt.

Nåja, positivt ser det i alla fall ut. Bundesliga toppas, facit är fantastiska 30 pinnar på 12 matcher och här i Champions League är tre av fyra matcher vunna och däri hittas en historisk 4-0-kross av normalt så solida och försvarsstarka Atlético Madrid.

Samma Atlético ser det ut att stå mellan – om vem som blir etta respektive tvåa, även om Club Brugge fortfarande har en teoretisk chans på topplatserna. De står båda på nio pinnar vardera och två matcher återstår.

Belgiska Club Brugge kan vara stolta över vad som levererats i årets Europasejour och de ser ut att ta en plats ut i Europa Leagues slutspel efter att vunnit en och kryssat en match mot jumbon Monaco. Därutöver har det blivit en knapp hemmaförlust mot Dortmund samt en 1-3-dito i bortamötet med Atlético Madrid.

Minusspel på Dortmund

Dortmund är extremt heta; radar upp vinster och så även mot toppmotstånd, som när Bayern München städades av före uppehållet. Offensivt sprudlar de. Sköljer över motståndarna. Rentav fantastiska.

Här ser vi tyskarnas favoritskap som enormt, större än vad oddssättarna menar – och det finns flera orsaker till det.

Mest uppenbart: de är så pass mycket bättre än Club Brugge, formen är helt suverän och stärks av hemmaplansfördelen.

Annat som spelar in är Club Brugges dunkla form. De kommer hit med två förluster i bagaget och riskerar utöver det komma till spel utan flera framträdande pjäser – upp emot åtta stycken. Detta medan Dortmund kan ställa ut den bästa möjliga startelvan.

-1,5 mål (asian handicap) på Dortmund till oddset 1,90 är ett klipp. Spelet sitter om de vinner med minst två mål till godo.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Dortmund -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, onsdag 28/11
TV:  viasatmotor logo viasatxtra logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.