Speltips Düsseldorf Dortmund 13 juni 2020

Speltips inför Dortmund – Monaco 3/10: Iskallt bortalag får det tufft

Monaco är en klubb i fritt fall och i Champions League ser deras aktier ursvaga ut, så även i bortamötet med ett formstarkt Borussia Dortmund. Proppen ur på Signal Iduna Park?

Annons:

Gratis är det inte att snabbt växa och bli en europeisk maktfaktor. Det är Monaco ett färskt bevis på. Fransosernas alla spelartapp de senaste åren har nu fått utslag – och det med klara besked.

Hemma i Frankrike har det blivit så lite som sex pinnar på åtta matcher, vilket placerar dem i det absoluta bottenskiktet samt att CL-premiären mot Atlético Madrid förlorades, där 1-0 till sist blev till 1-2.

Men bättre än såhär, visst ska Monaco vara det? Truppen innehåller fortfarande mycket kvalitet och att man hamnat såhär snett är inte annat än ett misslyckande av tränaren Leonardo Jardim, den ytterst ansvariga för de sportsliga resultaten.

För Borussia Dortmund blåser varmare vindar. Upprepande starka insatser och resultat innebär att de nu toppar Bundesliga – före Bayern München, som normalt brukar vara så dominanta. Håller klubben på att återfå den status de hade för en handfull år sedan, månne?

Dessutom summerades premiären här i Champions League, borta mot Club Brugge, i en 1-0-trea. Målet kom så sent som i den 85:e minuten och av insatsen fanns kanske mer att önska, men å andra sidan: en trea är en trea. Det stärker tyskarna.

På truppfronterna är det fortfarande, i skrivandets stund, mycket ovisst inför matchen. Gästerna riskerar komma till spel utan upp emot sex spelare och Dortmund fem stycken, däribland Mario Götze.

Formstarkt mot iskallt

Formstarkt möter… iskallt. Då är det enkelt att hålla Dortmund som klar favorit, en sådan att lita på. Detta har såklart oddssättarna värderat in i analysen – men trots det lämnat lite utrymme för spelvärde.

Monaco, som nämnt, är helt under isen. De kravlar hopplöst; har inte vunnit på åtta raka matcher och förlorat de två senaste. Sist blev det en 0-2-förlust nät Saint-Ètienne besöktes. Klart underkänt.

Under samma period har Dortmund växlat upp flera hack; kommer från en imponerande 4-2-vinst borta över Bayer Leverkusen och krossade dessförinnan Nürnberg med de häpnadsväckande siffrorna 7-0.

Summa summarum: det blir att åka av… Dortmund vinner storstilat och bekvämt?

-1,5 mål (asian handicap) på tyskarna spelas till strax över dubbla insatsen. Spelet sitter om de vinner matchen med minst två mål ner till motståndarna. En position värd att ta.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Dortmund -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, onsdag 3/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.