Speltips Manchester City Arsenal 17 juni 2020

Speltips inför Hoffenheim – Manchester City 2/10: Tydlig favorit

Det går att få ett överraskande högt odds på Manchester City inför tisdagens bortamöte med Hoffenheim i Champions League.

Annons:

Det nya upplägget i Champions League den här säsongen gör det möjligt att följa fler matcher då ett par matcher har avsparkstid lite tidigare än övriga. Redan vid 18:55 är det till exempel dags för mötet mellan Hoffenheim och Manchester City, en match som på förhand har allt som krävs för att bli en underhållande historia.

På ena sidan har vi ett hemmalaget som öppnade gruppspelet med en meriterande insats borta mot ukrainska Shaktar Donetsk. Där blev det 2-2 efter en sväng historia och tyskarna visade sig vara aningen bättre än många hade anat. I ligaspelet har det gått lite knackigt med bara två vinster på de sex inledande omgångarna. Det oroar lite mer.

Inför tisdagens möte med Manchester City på hemmaplan räknar vi med att Hoffenheim försöker ta publiken till hjälp för att göra match av det här, men laget är rättmätiga underdogs enligt spelbolagen. Det blir inte bättre av att det också finns en enormt lång skadelista att ta hänsyn till. Lukas Rupp, Nadiem Amiri, Benjamin Hübner, Dennis Geiger och Kasim Adams spelar inte matchen. Ermin Bicakcic, Håvard Nordtveit och Kevin Vogt är osäkra. Tungt värre.

Manchester City vinner enkelt

Pressen är utan någon som helst tvekan på gästerna här och anledningen är enkel. I den första omgången åkte engelsmännen – där det inte finns så många engelsmän i själva startelvan – på en rak höger i mötet med Lyon på hemmaplan och förlorade. Därmed behöver Pep Guardiolas mannar jaga redan nu.

I Premier League har Manchester City sett starka ut så det finns ingen större oro vad gäller formen. Nu ska dessutom Kevin De Bruyne vara tillbaka i träning, men belgaren är självklart inte aktuell för spel än. Sergio Aguero är också osäker till spel, med ett par andra mindre betydande spelare också på skadelistan. Att Benjamin Mendy eventuellt inte spelar är såklart tungt, men Manchester City ska ha ett betydligt bättre lag oavsett.

Här räknar vi med en vinst för gästerna. Den bör bli komfortabel.

Manchester City -1,5 spelas till 2,04 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Manchester City -1,5
Odds:  2,04 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:55, tisdag 2/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.