Speltips Miedz Legnica Legia Warszawa 26 maj 2020

Speltips inför Legia Warszawa – Spartak Trnava 24/7: Klart favoritskap

Oddset må ha droppat lite, men värde finns väl kvar att hämta på favoriten inför mötet mellan Legia Warszawa och FC Spartak Trnava? Det menar vi bestämt.

Annons:

De polska mästarna möter de slovakiska. Det är vad som väntar här i den andra kvalrundan mot Champions League…

Gemensamt har de också att båda parter förra veckan premiärspelade i respektive seriespel och väl där förlorade – Spartak Trnava mot det väntade bottenlaget Senica, också förra årets nästjumbo. Ett praktfiasko, men en premiär är också en premiär. Alltid lite svårt. Ofta skrällbetonat. Dessutom har man haft den här matchen i sikte, vilket kan ha bäddat för viss brist på fokus.

Legia Warszawa har dominerat den polska fotbollen de senaste åren; vunnit serien tre år på raken samt vid fem av de sex senaste tillfällena. Klart bättre hade dock den här upplagan kunnat sluta – det blev en 1-3-förlust hemma mot Zaglebie Lubin.

Bättre har de presterat hittills i CL-kvalet. Legia krossade irländska Cork City med 4-0 över 180 minuter medan Spartak Trnava värjde undan bosniska Zrinjski med de desto knappare siffrorna 2-1. Å andra sidan – här är de, redo att försöka lämna avtryck. Komma ett kliv närmare mot den största scenen.

Klasskillnad – ja, absolut!

Oddsen på spelen till Legia Warszawas favör har tryckts ner en del punkter under veckan, men värde ska fortfarande finnas att hämta och vi vill inte stå vid sidan om utifall reaktionen blir ännu kraftigare.

Särskilt djupa är tankarna inte bakom det, men lika säkra känner vi oss ändå på vår sak: att Legia Warszawa är så pass mycket bättre att de ska kunna sätta spiken i kistan redan i hemmamötet.

De polska klubbarna är inte alls oävna ute i Europa och de slovakiska desto sämre. På hemmaplan är dessutom Legia solida och det visade verkligen hemmamatchen mot Cork City på – en match som de vann med tre mål mot noll.

Klasskillnad, helt enkelt – ja, absolut!

Hemmalaget spelas med -1,25 mål (asian handicap) till dubbla degen och då är vi försäkrade att få halva insatsen tillbaka om de bara skulle vinna med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Legia Warszawa -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 21:00, tisdag 24/7
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.