Speltips inför Lokomotiv Moskva – Schalke 04 3/10: Nyckelmöte

Simon Pålsson Publicerat: 3 October 2018

Det står viktiga poäng på spel mellan Lokomotiv Moskva och Schalke 04, två lag som gärna tar en trepoängare i Champions League på onsdagen.

Annons:

Den andra omgången i Champions League står för dörren även för Lokomotiv Moskva och Schalke 04, två lag som kliver in i omgången med press på sina axlar. Värst är det för ryssarna, som efter förlusten med 3-0 mot turkiska Galatasaray är illa ute direkt. Schalke 04 däremot fick 1-1 hemma mot FC Porto och har allting i egna händer fortfarande.

Samtidigt är det här ett nyckelmöte för båda lagen för att positionera sig inför fortsättningen. Åker ryssarna på ännu en förlust kan de nog stänga igen butiken redan nu, medan tyskarna har en gyllene chans att koppla något slags grepp. Det vore välkommet.

Ser vi indelningen på säsongen i stort har båda lagen hackat lite på sistone och har klara problem i defensiven. Det släpps helt enkelt in lite för många mål och det står sig dyrt när bättre lag står på andra sidan.

Spel på målmarknaden

Det finns ett par ganska tunga tapp i Lokomotiv Moskva inför matchen, där stjärnan Fedor Smolov fortfarande inte har kommit tillbaka från skada. Den första omgången missade ryssen på grund av avstängning och när det nu är dags för comeback är han skadad. Surt. I övrigt är Maciej Rybus och Aleksandr Kolomeytsev skadade, medan Jefferson Farfan ser ut att vara oklar till spel.

Det ser egentligen inte mycket bättre ut för gästerna, so kommer till spel utan Benjamin Stambouli och Bastian Oczipka. Det är å andra sidan spelare som missat matcher tidigare utan problem. Johannes Geis, Sascha Riether och Steven Skrzybski är osäkra kort.

Vår känsla är att lagen är relativt jämna, men att Schalke 04 hade varit favorit om det inte vore för att ryssarna har hemmaplan. Samtidigt ser nog båda lagen det här som en god möjlighet att plocka tre poäng och vågar därmed gå framåt.

Båda lagen göra mål spelas till överraskande höga 2,05 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  18:55, onsdag 3/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.