17 februari 2019 malmö ff degerfors speltips svenska cupen

Speltips inför Malmö FF – Cluj 1/8: Kan skåningarna ta sig vidare?

Malmö FF sitter i förarsätet inför returmötet med rumänska Cluj i kvalet till Champions League onsdagen den 1 augusti 2018 på Stadion i Malmö.

Annons:

Efter 1-0 på bortaplan i det första mötet är utgångsläget väldigt gynnsamt för Malmö FF inför returmötet med rumänska Cluj i kvalet till Champions League. Nere i Rumänien var det egentligen inget snack om att MFF var det bättre laget och skåningarna borde förmodligen vunnit med fler mål än ett.

Hur som helst är det 90 minuter kvar att spela och mycket kan hända. Det finns dock en rad som saker som faktiskt talar för skåningarna, bortsett från att de redan har 1-0 att gå.

På hemmaplan i Europaspelet har laget varit extremt starka under egentligen hela 2010-talet och har sedan 2011 bara släppt in ett par enstaka mål på sina många kvalmatcher till europeiskt spel. Det är ingen slump. Mot lag som Celtic, Red Bull Salzburg (två gånger om), Olympiakos, Shaktar Donetsk och Sparta Prag har den skånska nollan varit intakt. Det är som sagt ingen slump.

Nu står laget på sex vinster och ett kryss sedan Uwe Rösler tog över som huvudtränare. Det är också en indikation på att allting går åt rätt håll. Det finns inga skador eller avstängningar som besvärar nu, varpå starkast möjliga lag lär vänta.

Cluj kan ta en ny skepnad

Efter förra veckans förlust på hemmaplan – en klar missräkning för Cluj som har ambitionen att ta sig vidare till den tredje kvalomgången – har det stormat ordentligt inom den rumänska storklubben. Faktum är att den nye tränaren fick lämna uppdraget efter bara tre matcher på posten och in har nu den tidigare tränaren (från säsongen 2016) kommit.

Därmed lär Cluj ta en något annorlunda skepnad i onsdagens returmöte och frågan är om det blir till det bättre? Det kan samtidigt inte vara optimalt att behöva genomgå den typen av förändringar så tätt inpå en så viktig match, men samtidigt kanske det kan vara en nytändning. Det återstår att se.

På det hela taget känns Malmö FF som det bättre laget och lär försöka få in ett mål för att skapa sig andrum här. Märk väl att 0-1 alltid är en skör ledning och att rumänerna bara är ett mål från förlängning när matchen startar.

Under 2,5 mål spelas till 1,62 gånger såsen hos Betser.

Tror du på skåningarna? 6,00 gånger såsen ger skånskt avancemang hos Betfair. Klicka här för att läsa mer!

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,62 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:15, onsdag 1/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.