Speltips inför Malmö FF – Vidi FC 7/8: Kval till Champions League

Simon Pålsson Publicerat: 7 August 2018

Malmö FF jagar ett bra resultat i kvalet till Champions League, när ungerska Vidi FC på tisdagskvällen gästar Stadion nere i Malmö för det första mötet.

Annons:

I onsdags förra veckan spelade Malmö FF sin senaste match och då tog laget sig vidare till den tredje kvalomgången i Champions League-kvalet genom att spela 1-1 hemma mot rumänska Cluj. 1-0 på bortaplan i det första mötet gjorde att oavgjort räckte på hemmaplan.

Därefter har skåningarna haft det spelledigt och enligt rapporter tog laget 2,5 dagars ledighet och vila efter avancemanget för att därigenom ladda batterierna, både fysiskt och mentalt. Under helgen har Malmö FF gjort ett par träningspass och där kunnat fokusera helt och fullt på tisdagens möte med ungerska Vidi FC hemma på Stadion.

Det här är nämligen den tredje kvalomgången och nu öppnar Malmö FF dubbelmötet på hemmaplan. Det är därmed oerhört viktigt att få ett så bra resultat som möjligt med sig ner till Ungern där returmötet ska spelas. Enligt bland annat Uefaranken ska det Vidi FC som nu väntar MFF vara klart sämre än Cluj. Det borde tala för att chanserna är mycket goda att ta sig vidare.

Hos spelbolagen ger ett skånskt avancemang så lågt som 1,18 gånger såsen hos Ohmbet. Det säger en del.

Räkna med intensivt tryck

Väl på hemmaplan i det första mötet lär Malmö FF göra allt för att sätta hög press och trycka ner sina gäster redan från första stund. Det som var problemet hemma mot Cluj, där Malmö FF hade en ledning från det första mötet att försvara, var att skåningarna ofta blev lite för passiva och inte gick för att vinna så tydligt.

Det kommer inte att förekomma hemma mot Vidi FC. Här lär Malmö FF gå stenhårt för vinsten och därigenom skaffa sig ett bra utgångsläge inför returen nästa tisdag. Vidi FC har också haft spelledigt i helgen och kommer till Malmö med utvilade ben, men med tanke på att Malmö FF fick möta lag som Sparta Prag och Red Bull Salzburg i sina senaste besök i den tredje CL-kvalomgången måste ungrarna ses som ett överkomligt motstånd.

MFF ställer upp med bästa möjliga lag och har inga skador eller avstängningar att bekymra sig över. Vi räknar med att skåningarna tar kommandot direkt och trycker ner sina gäster.

Malmö FF -3 hörnor spelas därför till 1,89 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö FF -3 hörnor
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:15, tisdag 7/8
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.