21 november 2019 Antwerp Gent Speltips

Speltips inför PAOK – Spartak Moskva 8/8: Val av sida

Grekiskt möter ryskt i onsdagens Champions League-kval. Göra upp i den tredje rundan ska PAOK och Spartak Moskva på Stadio Toumbas och därifrån har ett 1X2-tecken hämtats ut.

Annons:

Champions League-kvalet snurrar på och framme i den tredje kvalrundan är det fortfarande en handfull klubbar som ska mäta krafterna för att bli en del av toppscenen i Europa. Här har vi två klubbar med stora ambitioner.

PAOK har redan spänt musklerna inför omvärlden genom att skicka ut den schweiziska storklubben Basel med 5-1 över dubbla möten. Returen var en närmast perfekt utförd bortamatch, där man med förhållandevis lite boll kunde såra motståndarna djupt. Vinnarsiffrorna? Tre mål mot noll!

En av huvudpjäserna i PAOK är Aleksandar Prijovic, som målade i båda mötena i den förra rundan. Serben har ett svenskförflutet i Djurgården och därefter har karriären pekat spikrakt uppåt. Fantastiskt målsnitt under fjolårets seriespel i Grekland – 19 strutar på 28 matcher, varav 24 från start.

Var Spartak Moskva står är lite svårare att sia. Det ryska spelåret har förvisso redan startat och där har det blivit en vinst och ett kryss, men det här blir den första rundan i Europaspelet. Klubben tillhör landets toppskikt, utan att ha vunnit särskilt många titlar de senaste åren. Vad har de att erbjuda ute i CL-kvalet?

Lagen saknar varsin spelare; PAOK har Dorian Leveque out och Spartak Aleksandr Selikhov dito. Inte mycket att ta hänsyn till på den fronten, med andra ord.

Utmärkta insatser mot Basel

Att underskatta rysk fotboll kan visas dyrt i slutändan, men att Spartak Moskva väntar problem här känns som det mest sannolika. Gillar PAOK:s chanser, helt enkelt.

Och varför detta? Grundat i PAOK:s fantastiska dubbelmöte mot Basel, förstås. Grekerna stod för 180 suveränt utförda minuter och har i dessa matcher visat att de såväl hanterar att föra danserna som att backa hemåt. Extra positivt att spetsen i Prijovic levererar vidare.

Spartak Moskva har i de två inledande seriematcherna i Ryssland ännu inte släppt in mål, men ska inte ha imponerat överdrivet mycket. Addera också på det att de haft det svårt att leverera på bortaplan i Champions League förut. De sex senaste, sedan 2012 och framåt, har landat i fem förluster och ett kryss.

Tätt kan det bli, absolut – men fördelen för PAOK ska vara så pass stor att det är befogat att syna dem till rådande siffror.

2,31 x insatsen dukas ut för den raka ettan hos Ohmbet och det klickas i.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: PAOK vinner, rak etta
Odds: 2,31 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 19:00, onsdag 8/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.