Speltips inför PSG – Liverpool 28/11: En av årets största matcher

Spelbloggare Publicerat: 28 November 2018

Det är en nervkittlande 90-minutershistoria till världsmöte som står på menyn när Paris Saint-Germain och Liverpool ska mäta krafterna i den franska huvudstaden, Paris. Här tar vi sida – men vilken?

Annons:

Grupp C i Champions League är ett oväntat stökigt getingbo, där alla klubbar fortfarande har en hyfsad möjlighet att ta en av de två topplatserna: Napoli, Liverpool, PSG och faktiskt även serbiska Röda Stjärnan.

Situationen är som sådan att Napoli och Liverpool spelat in sex pinnar vardera, PSG fem och Röda Stjärnan fyra. Detta när det är två omgångar kvar att avverka.

En förlust för fransosernas del skulle mest sannolikt bli helt förödande eftersom Napoli, vid sidan om denna match tar emot Röda Stjärnan, och där är hårt favorittippade att kamma hem hela potten. Att de då utöver skadorna på Colin Dagba, Stanley O’Soki samt Jesé har Neymar och Kylian Mbappé mycket osäkra kommer extremt opassande.

Men ja, även Liverpool lever i stor fara och slår såklart ur underdogpositionen här och den avslutande hemmamatchen mot Napoli kommer också bli en tuff sådan. Gäller att komma ut på planen i stil denna afton.

Gästernas Alex Oxlade-Chamberlain är det enda säkra avbräcket, men även Sadio Mané och Joseph Gomez riskerar att behöva stå åt sidan. Inte i närheten av ett lika stort stressmoment som för motståndarna, men ändock ett hyfsat sådant.

Neymar och Mbappé tveksamma

Mycket handlar förstås om huruvida Neymar och Kylian Mbappé – två tredjedelar av den så fruktade anfallstrion som även består av Edison Cavani – kommer kunna medverka eller ej. Beroende på hur det blir, stora skillnader.

Men även om de skulle medverka – har PSG:s favoritskap inte blivit lite väl överdrivet?

Fransoserna har inte imponerat under årets Champions League och den enda vinsten kommit mot Röda Stjärnan. Såväl hemma- som bortamötet med Napoli slutade lika och det omvända med detta i en 2-3-förlust – en match där siffrorna rimligen, sett till antalet chanser, borde ha blivit större.

Liverpool fortsätter vara stabila i Premier League och kommer från en 3-0-kross av Watford – på bortaplan. Och det var knappast den mest sprudlande insatsen, vilket understryker på vilken styrka som hittas inom laget. Även typiska mellanmjölksmatcher, som precis inför en av årets viktigaste händelser, denna match, kan vinnas klart.

Hela 1,80 gånger pengarna får vi för att Liverpool ska fixa oavgjort eller vinna. Då blir det svårt att hålla fingrarna borta.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 28/11
TV:  viasatpremium logo viasatultrahd logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.