5 mars 2020 Napoli Inter Speltips

Speltips inför PSV – Inter 3/10: Starkt spel identifierat

PSV mot Inter på Philips Stadion i Holland. Det är en av kvällens alla Champions League-matcher och från den tar vi sida. Frågeställningen: vem vinner?

Annons:

Holländskt möter italienskt. En premiärförlorare mot en premiärvinnare. Grupp B handlar det om.

En bra bit in i matchen mot Barcelona, som spelades på Camp Nou, var PSV med i svängarna – men till slut kunde holländarna inte stå emot mer; 0-1 blev till 0-2 som slutligen blev till 0-4. Champions League-premiären slutade med andra ord rätt exakt som väntat för holländarna.

Här är mer av en nyckelmatch, där det anses vara relativt öppet – enbart med Inter som knappa favoriter. Helt rättvisande är det kanske inte, med skillnader som borde vara större, men PSV är knappast oävna eller utan chans.

Inter fick en drömstart på Champions League-äventyret, när Tottenham Hotspur städades av med 2-1 i en intensiv och tät historia där den vinnarbaljan kom i den andra stopptidsminuten av andra halvlek. Fantastiskt skönt. Också i stort en fin prestation.

Ryan Thomas, eventuellt Maximiliano Romero och Dante Rigo rapporteras missa matchen för PSV. Borta för Inter är Dalbert, Roberto Gagliardini och João Mário. Sime Vrasaljko står som osäker.

Inter förvaltar favoritskapet

Europamatch. På bortaplan. Mot en holländsk toppklubb. Det är klart att Inter inte ska ses som storfavoriter. De är inte utan fara i matchen, såklart.

Men spelare för spelare är skillnaden så pass stora att vi hittar värde i Inter till rådande odds, där de anses vara knappa favoriter. Dessutom har de klart mer erfarenhet i truppen. PSV har talang så det räcker och blir över, men kommer ändå få stora problem på den här scenen.

Dessutom har Inter växlat upp efter CL-premiärvinsten; nu vunnit fyra matcher efter varandra och bara släppt in två mål på dessa. Däribland hittas bland annat en 2-1-vinst över Fiorentina.

1,75 x insatsen för Inter att vinna, med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort, ser vi som ett värdeobjekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 3/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.