Speltips inför Real Madrid – CSKA Moskva 12/12: Dags för revansch

Simon Pålsson Publicerat: 11 December 2018

Det går minsann inte att klaga på förutsättningarna som råder inför mötet med Real Madrid och CSKA Moskva. Jo, om du gillar spännande matcher går det nog att klaga.

Annons:

Då är vi framme vid den sista gruppspelsomgången i Champions League, men i vissa grupper är frågan om det finns så mycket att spela för? Real Madrid och AS Roma är redan klara för slutspel, varpå Viktoria Plzen och CSKA Moskva fått rikta in sig på tredjeplatsen. Den innebär Europa League.

Tufft nog gäller det för ryssarna att vinna eller åtminstone ta poäng i sista omgången – borta mot Real Madrid – för att kunna ta sig upp till tredjeplatsen. Den innehas just nu av slovenerna och det ska mycket till för att CSKA Moskva ska ta sig förbi. Real Madrid borta får ändå ses som den tuffaste matchen i hela gruppspelet.

Med det sagt vann ryssarna hemma mot Real Madrid och har visat inte minst för sig själva att det går att störa den spanska giganten.

Ingen sprakande fest

Det här är en match som riskerar att bli lite avslagen då hemmalaget egentligen inte behöver kriga för att ta vinsten och gästerna förmodligen lätt hamnar i ett tydligt spelmässigt underläge. Hos Real Madrid är Nacho inte med i matchtruppen och Casemiro kommer troligen också att vilas på grund av en skavank.

Dessutom har Santiago Solari hintat om att han rör om ordentligt i startelvan och släpper fram spelare som kanske inte vanligtvis startar. Å ena sidan kommer det in hungriga spelare, men å andra sidan förtar det spetsen i laget ganska ordentligt.

Hos bortalaget är läget lite mer kritisk med Viktor Vasin fortsatt långtidsskadad. Det som oroar är att nyckelspelare som Mario Fernandes, Alan Dzagoev, Abel Hernandez och Ilzat Akhmetov i nuläget står som osäkra kort. Det påverkar lagets slagkraft om dessa spelarna inte kommer till spel.

Känslan är att det här kan bli en lätt avslagen match som inte sprudlar så mycket som den hade kunnat. Real Madrid är vidare. CSKA Moskva har en lång uppförsbacke då den tuffaste matchen i gruppspelet nu väntar och laget alltså behöver ta poäng för att nå Europa League.

Vi räknar med lite målsnålare än förväntat.

Under 3,75 mål (asian handicap) spelas till 1,67 gånger såsen hos Unibet. Då får vi halva insatsen tillbaka vid exakt fyra mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,75 mål (asian handicap)
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  18:55, onsdag 12/12
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.