Speltips inför Röda Stjärnan – PSG 11/12: Blytung ångestmatch

Spelbloggare Publicerat: 10 December 2018

Det är alldeles uppenbart att Röda Stjärnan inte ska underskattas inför deras suveräna hemmapublik på Rajko Mitic Stadium och så heller inte mot den franska maskinen, Paris Saint-Germain. Tätt att vänta?

Annons:

Trots en sistaplats och att det kommer krävas en vinst här – och det kanske inte ens räcker – har Röda Stjärnan chockat hela fotbolls-Europa under året. Detta med deras helt fantastiska hemmaresultat.

Först – 0-0 mot Napoli och därefter 2-0 mot Liverpool. Detta är alltså mot två av Europas tungviktare. Röda Stjärnan har fått upp serbisk fotboll på världsradarn och om den här matchen skulle vinnas medan Liverpool förlorar mot Napoli blir de klara för Europa League-slutspelet, som också nåddes under fjolåret.

Givetvis slår serberna dock rejält ur underläge. De har inte en enda spelare som ens i närheten skulle platsa i PSG:s trupp, varpå det franska favoritskapet med all rätt är betydande inför matchen: 1X2-oddsen stod i 19,0-8,0-1,19 när speltipset var skrivet och publicerat.

Paris Saint-Germain har faktiskt deras slutspelsplats i fara här och skulle vid händelse av en förlust bara bli trea såvida Liverpool förvaltar deras favoritskap hemma mot Napoli under kvällen. Det är ett scenario man inte helt kan vifta undan med tanke på de storartade insatser som Röda Stjärnan stått för på hemmaplan.

Nenad Krsticic, mittfältspjäs i Röda Stjärnan, har fyllt sin varningskvot i turneringen och kommer inte medverka i matchen. Annars är enbart Richmond Koakye ett frågetecken.

Galna facit: nollat både Liverpool och Napoli

Både Liverpool och Napoli har blivit nollade av Röda Stjärnan, som samtidigt vägt klart lättare på resande fot, på Rajko Mitic Stadium. Det är långtifrån skrivet i sten att PSG kommer plocka hem den här fajten i närheten av lika enkelt som hemmaditot, som slutade i en kross med tennissiffrorna 6-1.

Från serberna kommer allt handla om att tajta till försvarsspelet och försöka göra det bästa av omställningsmöjligheterna som kan dyka upp. Och vi tror att de kan lyckas förhållandevis väl, åtminstone med det första.

PSG har ett stort orosmoln inför matchen och det är Neymars status. Brassestjärnan kämpar mot klockan för att vinna bli spelklar och risken är överhängande att matchen missas. Det skulle trubba av offensiven rejält, även om den fortfarande är en av de mest potenta i hela Europa.

Känslan är att det kan dröja innan målen kommer ikväll och lite värde ska finnas att hämta i underspelen på målmarknaden.

Vårt val? Under 3,5 mål till 1,70 x insatsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 2 000 kronor freebet!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00, tisdag 11/12
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.