27 november 2081

Speltips inför Shaktar Donetsk – Hoffenheim 19/9: Klar favorit

Det går inte att blunda för det fullkomligt självklara favoritskapet inför onsdagens möte mellan Shaktar Donetsk och Hoffenheim i Champions League.

Annons:

Med tidig avsparkstid är det dags för ukrainska Shaktar Donetsk att på onsdagen kliva in i Champions League mot tyska Hoffenheim, et lite oväntat motstånd i Champions League. Det talar för att hemmalaget bör ha goda möjligheter här.

Med fem raka vinster i den ukrainska ligan har Shaktar Donetsk strålande form för närvarande, med sju vinster på säsongsinledningens åtta ligamatcher dessutom. Det går inte att blunda för att det ofta starka Shaktar Donetsk ser farliga ut även den här säsongen.

Riktigt lika bra går det inte för tyska hoffenheim i bundesliga, med två förluster på säsongens tre första matcher. Det är också så att den nätta säsongsinledningen, bara fyra tävlingsmatcher med en rätt avslagen cupmatch inräknad, gör att laget inte är fullt lika varma i kläderna. En klar nackdel.

Rakt spel hämtas

Efter att ha blivit utvisad i sista matchen förra säsongen är Ivan Ordets nu avstängd för Shaktar Donetsk, en liten försvagning. Samtidigt är Dentinho och Olarenwaju Kayode osäkra till spel på grund av bristande fysisk form.

Om vi ser till gästernas skadelista är det oroväckande både i termer av antalet spelare som är frånvarande, men också vilka spelare som nu inte kommer till spel. Lukas Rupp, Nadiem Amiri och Dennis Geiger missar garanterat. Därtill är ytterligare sju spelare osäkra till spel, där Benjamin Hübner som inte spelat några matcher hittills är osannolik att spela. Ermin Bicakcic, Kerem Demirbay, Kevin Akpoguma, Kevin Vogt, Florian Grillitsch och Kasim Adams är alla osäkra kort. Tyskarna hade kunnat ha bättre förutsättningar.

Styrkan på den tillgängliga truppen, hemmaplansfördelen, formen, erfarenheten. Behöver vi räkna upp fler anledningar till att favoritskapet är supertydligt här?

Shaktar Donetsk att vinna spelas till 2,00 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Shaktar Donetsk vinner
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:55, onsdag 19/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.