Speltips inför Viktoria Plzen – CSKA Moskva 19/9: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 19 September 2018

Viktoria Plzen spelar hemma mot CSKA Moskva i den allra första omgången i årets gruppspel i Champions League. En viktig nyckelmatch väntar.

Annons:

Det väntar ett riktigt nyckelmöte mellan Viktoria Plzen och CSKA Moskva i premiäromgången, där båda lagen gärna öppnar med ett starkt resultat för att ge sig själva chansen i gruppspelet i Champions League.

I den tjeckiska ligan har Viktoria Plzen sin vana trogen gått väldigt starkt under säsongsinledningen, vilket är lagets enda tävlingsmatcher så här långt. Med sju vinster och en förlust på ligans inledande åtta omgångar finns det inte mycket att anmärka på formmässigt. Det som möjligen oroar är storförlusten med 4-0 borta mot Slavia Prag.

CSKA Moskva har öppnat säsongen ganska starkt iRyssland, men blandar och ger i sina prestationer. Det som är konstanten i lagets prestationer är målfarligheten och det har inte varit något problem att hota framåt. Lite för många insläppta bakåt oroar, inte minst när ett offensivt svårspelat Viktoria Plzen nu väntar.

Ett givet målspel

Roman Prochazka är osäker till spel för Viktoria Plzen, men i övrigt har hemmalaget inga avbräck inför matchen. Det är såklart en klar fördel att inte behöva anpassa startelvan utifrån en massa frånvarande spelare.

Då är utgångsläget klart sämre för CSKA Moskva, som ser ut att sakna en hel drös med spelare. Samtidigt är det spelare som varit borta ett tag, förutom Hördur Magnusson och Abel Hernandez som båda är osäkra till spel efter att ha fått lämna planen i helgens ligamöte med FC Ufa. I övrigt är spelare som Viktor Vasin, Aleksandr Makarov, Konstantin Kuchaev, Khetag Khosonov och Kristijan Bistrovic frånvarande med mer långvariga skador.

Precis som förra gången lagen stötte på varandra i Champions Leagues gruppspel är känslan att målrisken är stor här. den gången fick vi se två målrika matcher där båda lagen göra mål i båda mötena. Det är precis vad vi förväntar oss här, inte minst då det darrar en del bakåt. Samtidigt som båda lagen gärna går för att vinna.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger insatsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  21:00, onsdag 19/9
TV:   viasatmotor logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.