Speltips inför Young Boys – Juventus 12/12: Total klasskillnad

Spelbloggare Publicerat: 12 December 2018

Det kommer knappast som en chock att Young Boys varit en slagpåse i årets Champions League och en sådan räknar vi med att de kommer vara även i den avslutande hemmamatchen mot ett Juventus som vill säkra förstaplatsen i gruppen.

Annons:

En vinst och det är klart: Manchester United hålls, oavsett om de lyckas vinna över Valencia eller ej, på avstånd. Annars? Då är faran stor.

De flesta – oss inkluderade – verkar dock säkra på just det, att Juventus vinner matchen. De tillhör den absoluta eliten i den europeiska klubbfotbollen och Young Boys är inte mer än en schweizisk storklubb och inte en Europadito.

Årets Juventus tycks också vara snäppet vassare än under de senaste åren, även om det är tidigt att sia vartåt det barkar.

Serie A kommer hur som helst spelas hem på nytt, där är dominansen total, och nu hoppas man kunna utmana in i det sista även om CL-titeln stärkta av Cristiano Ronaldos närvaro. Portugisen har ännu inte fått det att släppa i Europa och står bara på ett mål efter fyra matcher. Lossnar här?

Young Boys är hopplöst sist i gruppen, utan chans på tredjeplatsen och har således enbart hedern att spela för. De har på fem matcher spelat ihop ynka pinnen och målskillnaden är på brutala -9.

Allt talar till Juventus fördel

Direkt starkare blir inte heller schweizarnas aktier när Sekou Sanogo, avstängd, missar matchen och så även eventuellt Steve Von Bergen, Jordan Lotomba samt Gregory Wüthrich. För Juventus finns ingenting nytt att rapportera om på frånvarofronten. I princip den bästa möjliga startelvan kan presenteras.

Juventus har haft en radda tuffa matcher på sistone, men ändå hållit standarden uppe i skyarna och vunnit fem raka matcher. Då har bland andra Inter, Valencia och Milan stått för motstånden.

Givetvis kommer Young Boys försöka bäst de kan här. De behöver inte spara krafterna till det inhemska seriespelet, vilket toppas storstilat, men det faktum att matchen faktiskt saknar praktisk betydelse kan innebära viss psykisk påfrestning bland spelarna.

Inget snack om saken här, va?

Juventus tas med -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – till finfina 2,02x hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Juventus -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 12/12
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.