21 januari 2020 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips inför Arsenal – Vorskla Poltava 20/9: Tröttar ut motståndarna

Det kan behövas en stark insats över matchens alla 90 minuter, men Arsenal bör vinna komfortabelt mot Vorskla Poltava i Europa League.

Annons:

Ett av storlagen som kliver in i Europa League är Arsenal, som ger hela turneringen lite mer krydda. Vad som är än mer intressant med just Arsenal är att laget leds av Unai Emery, som vunnit turneringen hela tre gånger om med Sevilla. Han vet med andra ord vad som krävs och tar förmodligen det hela på allvar.

Det kan ändå väntas formeras om en del i laget då Arsenal behöver kraft i benen inför helgens Premier League också. Det är fortfarande prioritet och efter en lite stabbig inledning handlar det om att hitta flåset på allvar även i ligaspelet.

Nu väntar match mot Vorskla Poltava, ett lag som Arsenal ska slå 10 gånger av 10 om mentaliteten är på plats. Det handlar helt enkelt om fokus här. Räkna med en matchbild där gästerna försöker streta emot så mycket det bara går, ett fysiskt krävande spel som blir tufft i 90 minuter på bortaplan.

Arsenal är starkast till slut

Sead Kolasinac och Laurent Koscielny är fortsatt skadade, medan Ainsley Maitland-Niles också är osäker till spel för Arsneal. Det intressanta här är snarare hur Unai Emery resonerar kring vilka spelare som få chansen, där känslan är att de som inte fått så mycket speltid hittills kan vänta sig lite spring i benen.

Det går att jämföra med gästerna, som mest troligt ser det här som en större match och kommer göra allt i sin makt för att streta emot så mycket det bara går. Laget får dock klara sig utan Denis Vasin och Vladimir Odaryuk. Det är tunga avbräck. Samtidigt är Yuriy Kolomoets mycket osäker och lär vara en rejäl försvagning längst fram för laget om han inte kommer till spel.

Arsenal kommer att dominera den här matchen och räkna med att Unai Emery tar tävlingen på allvar i egenskap av trefaldig mästare. Väl i den andra halvleken orkar inte gästerna stå emot längre.

Arsenal -1,5 (andra halvlek) spelas till 2,15 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Arsenal -1,5 (andra halvlek)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  21:00, torsdag 20/9
TV: 
Stream:  Eurosport Player

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.