20 september 2018 Besiktas Sarpsborg speltips Europa league

Speltips inför Besiktas – Sarpsborg 20/9: Dominans direkt

Besiktas är storfavorit i mötet med Sarpsborg 08 på hemmaplan i den första omgången i Europa League, i det som är Malmö FF:s grupp.

Annons:

Det möte i Europa League som är mest intressant ur ett svenskt perspektiv – förutom matchen som vårt enda svenska bidrag Malmö FF kommer att spela borta mot Genk på torsdagen – är matchen från samma grupp i form av Besiktas mot Sarpsborg.

Resultat i den här matchen spelar stor roll för Malmö FF och såklart vore det bra med ett turkiskt poängtapp eller till och med en förlust. Det borde kunna tala för att Malmö FF till och med kan hota om gruppvinsten i den här gruppen.

Märk väl att Sarpsborg har en form som inte skrämmer någon, när klubben nu kliver in i sitt första gruppspel i Europa någonsin. Med noll UEFA-rankingpoäng inför gruppspelet hamnade laget lägst rankade av alla 48 lag i turneringen och hamnade därför i den sämsta seedningsgruppen med en tuff lottning som följd. Just nu har laget fyra (!) raka förluster i den norska ligan och ser väldigt under isen ut.

Besiktas sätter tänderna i sitt byte

Räkna med att Besiktas ser det här som en match som laget bara ska vinna. Turkiska lag har en stark tendens att gå hårt i Europaspelet och det gäller att verkligen visa världen att turkarna är att räkna med. Till skillnad från andra europeiska storheter, som också är välkända runt om i Europa, kommer Besiktas mest troligt ta Europa League på största allvar.

Det tror vi kommer att mörkas redan i första halvlek mot norrmännen, där Sarpsborg lär behöva snöra på sig både livrem, hängslen och ett säkerhetsbälte för att orka stå emot. Det kommer förmodligen inte att gå.

Besiktas har fyra raka utan förlust, varav tre vinster och ett kryss. Det som imponerar är lagets förmåga att göra mål och trots att det läcker en del bakåt är Besiktas fortfarande ett tufft motstånd att stå emot. Att åka ner till Istanbul för att spela match skiljer väldigt mycket från den lugna, fridfulla, timida miljön på plastgräset utanför Oslo, där Sarpsborg vanligen håller till.

Besiktas att vinna första halvlek spelas till 1,73 gånger pengarna hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Besiktas vinnas (första halvlek)
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  18:55, torsdag 20/9
TV:   –
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.