speltips svenska cupen rekar odds betting

Speltips inför BK Häcken – RB Leipzig 2/8: Självklar favorit

BK Häcken har i stort sett redan förlorat dubbelmötet mot RB Leipzig och behöver nu fokusera på att rädda sin heder i returmötet. Gästerna bör vara favorit.

Annons:

Det första mötet mellan RB Leipzig och BK Häcken var sannerligen ingenting att minnas för göteborgarnas del. Det var egentligen aldrig något snack om saken och trots att tyskarna var helt ur form vad gäller matchtempo kunde de avgå med en 4-0-seger.

Det gör att dubbelmötet redan nu känns avgjort och returmötet i Göteborg tappar därmed en stor del av tjusningen. Tråkigt för den neutrale åskådaren. Däremot lockar det för oss som letar efter ett bra speltips, då en avslagen historia också kan öppna för andra typer av spel.

I det första mötet fick tyskarna klara sig utan en rad VM-spelare som fortfarande har semester och som inte har klivit in i full träning med laget, däribland den svenske landslagsmittfältaren Emil Forsberg. Trots det blev det alltså stabil 4-0-seger och klasskillnaden blev enormt tydlig.

Ett rakt spel på tyskarna

BK Häcken har på det hela taget haft en ganska tung säsong på dubbla fronter och nu sladdar laget betänkligt även i det allsvenska spelet. Om det vill sig riktigt illa kan det bli tal om en bottenstrid till hösten, men med tanke på den trupp som laget besitter vore det såklart mycket förvånande.

Men om vi fokuserar på äventyret i kvalet till Europa League känns det som sagt redan dött. Egentligen har tyskarna inte så mycket att spela för i returen – det här ska ju redan vara avgjort och klart – men vi tror ändå att RB Leipzig allra helst åker hem från Göteborg med ännu en vinst.

Därmed tänker vi kliva in på 1×2-marknaden och hittar där det raka spelet på RB Leipzig till 1,83 gånger insatsen. Det är trots allt överraskande högt med tank epå hur mycket bättre laget är än sina motståndare.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  RB Leipzig att vinna
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  18:30, torsdag 2/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.