23

Speltips inför Burnley – Basaksehir 16/8: Rakt spel

Det blir ett rakt spel från kvalet till Europa League inför torsdagens matcher. Här fokus på Burnley, som jagar spel i huvudturneringen mot Basaksehir från Turkiet.

Annons:

Trots att det inte längre finns några svenska lag kvar i Europa-kvalet (förutom Malmö FF då, som alltså tagit vägen via kvalet till Champions League) går det att hitta en hel del intressanta matcher under torsdagen. En sådan är mötet mellan Burnley och Basaksehir.

Efter förra säsongens stora succé i Premier League är Burnley nu ute i Europa och härjar. Trots att det såklart är huvudsakligt fokus på ligaspelet räknar vi iskallt med att klubben mycket gärna tar sig ut i Europa för att mäta sig mot andra lag från olika delar av Europa. Motivationen lär med andra ord inte vara ett problem för hemmalaget här.

Det första mötet i dubbelmötet slutade 0-0 nere i Turkiet och där var Burnley aningen vassare. 0-0 är inte det bästa möjliga resultatet på bortaplan, men nu kan laget åtminstone döda det hela inför sin egen hemmapublik. Det är såklart en fördel att avsluta hemma.

Formen är på uppåtgående

Faktum är att Burnley öppnat tävlingssäsongen aningen trevande med två raka mållösa matcher, dels i Premier League och dels i kvalet till Europa League mot just Basaksehir. Att det fortfarande inte lossnat framåt är lite oroväckande, men å andra sidan imponerar det med två hållna nollor.

Här tror vi att hemmalaget kopplar ett stenhårt grepp från första stund och gör sitt för att försöka styra den här matchen. Basaksehir är inte det bästa laget i Turkiet och skillnaden på den engelska fotbollen och lagen i toppen i Premier League bör vara väldigt stor.

Vi tänker inte göra det särskilt svårt för oss här. Favoritskapet är trots allt tydligt.

Burnley att vinna spelas till 2,17 gånger såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Burnley vinner
Odds:  2,17 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  20:45, torsdag 16/8

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.