Speltips inför Flora Tallinn – APOEL 2/8: Stor favorit i returen

Simon Pålsson Publicerat: 30 July 2018

Flora Tallinn har ett oerhört svårt – för att inte säga omöjligt – utgångsläge inför torsdagens returmöte med cypriotiska APOEL Nicosia på hemmaplan.

Annons:

På torsdagen fortsätter det europeiska kvalspelet och nu är det returmötena i Europa League-kvalet som gäller. Två lag som allra helst inte hade varit här är Flora Tallinn från Estland och APOEL Nicosia från Cypern. Båda lagen har åkt ut ur Champions League-kvalet redan i den första kvalomgången.

Av allt att döma (och lite till) är det här dubbelmötet redan avgjort efter det första mötet nere i Cypern. Då vann hemmalaget med hela 5-0 och klasskillnaden var extremt tydlig redan från start. Det borde vara likadant den här gången.

Det gör att cyprioterna visserligen inte behöver vinna matchen i den estländska huvudstaden, men samtidigt har laget ingenting att förlora och kan åka dit med förhoppningen att städa av matchen utan större besvär. Det är inte sällan som så att det är precis den typen av matcher som är extra roliga att spela för spelarna också, mot på pappret väldigt lätta lag och utan press på sina axlar.

Det givna spelvalet på förhand

Spelbolagen håller föga förvånande APOEL Nicosia som klara favoriter efter 5-0 i det första mötet, men samtidigt verkar det finnas en tro på en avslagen historia i Tallinn. Det är väl i för sig en förhandstolkning som går att förstå, men vår känsla är snarare att klasskillnaden är för stora.

APOEL Nicosia är väldigt besvikna efter att ha åkt ut mot Suduva i den första kvalomgången till Champions League och nu gäller det att med fullt kraft cementera sin plats i kvalet till Europa League. För att inte riskera tidernas skräll här tror vi att de gärna får in 1-0 tidigt. Då lär tvåan ligga nära till hands.

Och, som sagt, är klasskillnaden stor. Det syns direkt.

APOEL Nicosia -1,5 spelas till hela 2,25 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  APOEL -1,5
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  18:00, torsdag 2/8

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.