19 juli 2018 Lech Poznan Gandzasar Kapan speltips

Speltips inför Gandzasar Kapan – Lech Poznan 19/7: Självklart målspel

Gandzasar Kapan ligger under med två mål inför torsdagens returmöte med Lech Poznan i kvalet till Europa League. Det gör att returen lätt blir lite avslagen.

Annons:

Efter 2-0 på hemmaplan i det första mötet är känslan att polska Lech Poznan har ena foten i andra kvalomgången till Europa League redan nu. Dubbelmötet med Gandzasar Kapan från Armenien lever såklart med tanke på att det nu väntar en match till, men uppförsbacken är stor.

Bortamålsregeln gör att det alltså bara krävs ett mål från gästande Lech Poznan för att Gandzasar Kapan ska behöva göra fyra mål för att kunna ta sig vidare. Känslan är därmed att gästerna kan döda spänningen ganska direkt och att vi sedan står inför en rätt uddlös historia.

Det första mötet indikerade att Gandzasar Kapan inte är ett lag att hotas så mycket av och det saknas utan tvekan spets i detta lag. 2-0 var snarare i underkant och nu behöver Lech Poznan inte förta sig i offensiven för att döda det här ytterligare.

Ett underspel lockar

Trots att det första mötet slutade 2-0 och att spänningen därmed fått sig en törn inför returmötet verkar spelbolagen unisont överens om att det här lutar åt en målrik historia. Visst, tanken är väl att gästerna kan ligga på kontring när hemmalaget blottar sig bakåt, men samtidigt är uddlösheten så pass stor i hemmalaget att de lär få kämpa för mål.

Lech Poznan har inte heller så mycket att jaga mål för, utan kan inrikta sig på att bevaka sin nolla och därigenom säkra en plats i nästa kvalrunda. Här tror vi snarare på en historia likt senast och förväntar oss på sin höjd två mål.

Nicklas Bärkroth har för övrigt lämnat Lech Poznan efter att ha fått hoppa in senast. Han är klar för Djurgården. Det är på intet sätt en försvagning för polackerna, som inte valt att använda honom så mycket.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,86 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  17:00, torsdag 19/7

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.