16 januari 2020 Pau Bordeaux Speltips

Speltips inför Gent – Bordeaux 23/8: Målspel hämtas

Det blir ett målspel i kvalet till Europa League när belgiska Gent och franska Bordeaux gör upp om en plats i huvudturneringens gruppspel.

Annons:

Kvalet till Europa League är inne i sin absoluta slutfas när det nu är dags för playoff. Det är med andra ord ett enda dubbelmöte som återstår innan lagen är klara för gruppspelet, om det nu blir en lyckad historia.

Ett av de mer intressanta mötena spelas utan tvekan mellan Gent och Bordeaux. Ett belgiskt mot ett franskt lag, med allt vad det nu innebär. Det är dessutom två lag med den absoluta och tydliga ambitionen att faktiskt spela i Europa varje år.

På förhand borde det här kunna bli ett mycket jämnt dubbelmöte med två offensivt starka lag. Med tanke på att båda lagen så tydligt också vill ta sig till gruppspelet väntar vi oss ett ganska öppet möte där ett mål åt något håll kan komma att öppna upp det hela.

Ett spel på målmarknaden

Enligt spelbolagen är fransoserna väldigt tydliga favoriter till att ta sig vidare och det raka spelet på franskt avancemang ger runt 1,60 gånger pengarna. Det är trots allt en tydlig värdering och det går att förstå varför, inte minst då Bordeaux har fördelen av att avsluta på hemmaplan.

Samtidigt har Gent sett starka ut på sistone, med fyra raka vinster, två i belgiska ligan och två i den senaste kvalomgången i Europa League-kvalet. Med totalt 11 gjorda mål framåt på dessa matcher finns det fler positiva saker att ta med sig.

Bordeaux har öppnat säsongen i Frankrike med två raka förluster och behöver nu vinna i Europa för att faktiskt visa att de är att räkna med. Mariupol blev ingen större utmaning i senaste kvalomgången, men med insläppta mål i båda matcherna finns frågetecken kring försvaret.

Här spelar vi båda lagen göra mål till 2,00 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, torsdag 23/8

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.