28 april 2019 torino ac milan speltips serie a

Speltips inför Milan – Olympiakos 4/10: Lyckan testas på målmarknaden

AC Milan och Olympiakos drabbar samman i torsdagens Europa League och det är en match som har all potential att bli spännande, men inte alltför underhållande, va?

Annons:

Vi vänder blad, från Champions League till Europa League. Grupp F riktar vi oss in på och höjdarmötet mellan Milan och Olympiakos – två klubbar som har stora ambitioner i årets Europaspel.

Insatsen som Milan stod för i premiären mot luxemburgska F91 Dudelange fanns det bra mycket mer att önska av. Uddlösheten satte sin stora prägel på matchen och det krävdes en timmes spel innan matchens nolla kunde spräckas, det första och sista målet, via Gonzalo Higuáin.

Samma spelare, den stora anfallsstjärnan, har varit borta den senaste tiden och riskerar även missa den här matchen. Det skulle kunna bli förödande. Mycket spets som riskerar försvinna.

Olympiakos inledde deras Europa League-sejour på hemmaplan, mot spanska Real Betis. Man var i stort helt utrullade, förmådde inte skapa tryck och 0-0 var ett resultat de såhär i efterhand får vara tillfredsställda med, speciellt efter att försvarspjäsen Konstantinos Tsimikas visades ut med runt en kvart kvar av matchen. Därmed får han stå åt sidan även här.

Higuáin – out?

Det är ett stort favoritskap som Milan får axla – och man kan förstå varför. Däremot kanske det har blivit draget till viss överdrift, i en match som kan bli förhållandevis tajt. Med andra ord: ett Olympiakos som håller emot.

Defensivt står Olympiakos starka och det visades inte minst upp i premiären mot Real Betis, men framåt händer desto mindre. Ser vi över lite tid har fyra raka matcher klivit under 1,5-målslinan.

Milan är de som ska styra och ställa på San Siro. Formen är dock lite oviss och innan 4-1-krossen av Sassuolo senast hade mindre önskvärda resultat trillat in. Maskineriet är fortfarande fyllt med en hel del grus.

Om Gonzalo Higuáin nu missar matchen för Milan, då minskar målmöjligheterna markant. Vi skulle dock, även om han fick spela, se värde i siffrorna som dukas ut på de diverse målspelen.

Speltipset? Under 2,5 mål till 1,85 gånger pengarna hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:55, torsdag 4/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.