16 maj 2020 Frankfurt Gladbach Speltips

Speltips inför Frankfurt – Marseille 29/11: Varför krångla till det?

Motivationen är den stora skillnaden och vad som får oss att tro på Eintracht Frankfurt när Europa League rullar vidare med match mot besvikelsen Marseille. Vinner?

Annons:

Årets Europasejour vill Marseille sannolikt mest bara sopa av axlarna. De två avslutande matcherna ska helt enkelt bara avverkas. Allt fokus kan nu riktas in på den inhemska fotbollen och specifikt Ligue 1.

Grupp H har varit en tvådelad historia – Frankfurt står med helt rent facit, vunnit alla fyra matcher, medan Lazio plockat hem tre och torskat en. Med det är klubbarna redan nu slutspelsklara och det enda att spela för att försöka nå förstaplatsen – en som mest sannolikt ska betyda en enklare lott väl i slutspelsfasen.

I botten hittas Marseille, jämsides med cypriotiska Apollon. De har kryssat mot varandra och förlorat övriga bataljer. För fransoserna – ett storfiasko. De har presterat under all typ av förväntan.

Kanske visar detta i viss mån på den franska förstadivisionens styrkeförhållande i relation till de större nationernas diton. Å andra sidan har exempelvis Lyon levererat väl i Champions League och de kvalitéer som PSG besitter är av absolut toppklass, så Marseille kan enbart tituleras som ett fiasko. Ett stort sådant.

Motivation, klass och hemmaplan

Varför krångla till det?

Frankfurts favoritskap ser extremt solitt ut såhär inför matchen och det är faktiskt överraskande hur pass bra betalt vi får på dem.

För Marseille är loppet helt kört. Slutspelet är utom räckhåll och då finns det ingen som helst anledning till att investera krafterna här och istället spara dem till kommande uppgifter i den inhemska serien.

Annat är det med Frankfurt, som ska hålla i deras förstaplats. De har vunnit alla fyra EL-matcher, däribland över Lazio och hit kommer de, alla tävlingar inräknade, med fyra segrar i följd. Tredjeplatsen innehas i Bundesliga. Det blåser sannerligen varma vindar för tyskarna.

Raka ettan spelas till 1,77 gånger pengarna hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få 1 500 kr bonus + 100 kr gratisspel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Frankfurt vinner, rak etta
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Ohmbet
Spelstopp: 21:00, torsdag 29/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.