Experterna tippar kvartsfinalerna i VM 2018: “Sverige kan gå hela vägen till final”

Simon Pålsson Publicerat: 4 July 2018

Vad tror egentligen experter och fotbollsprofiler om kvartsfinalerna i VM 2018? Spelbloggare.se har sammanställt en rad expertåsikter inför nästa fas i slutspelet.

Sven-Göran Eriksson: ”Jag tror att Sverige vinner”

– Jag tror att Sverige vinner. England kommer ha väldigt svårt att göra mål på Sverige. Och om svensk hoppas jag på Sverige. Som de spelar nu tror jag att de kan gå hela vägen till final, säger Sven-Göran Eriksson i en intervju med Expressen.

– Sverige har ett kompakt försvarsspel, det är enormt. Och vad det gäller England såg de ut som segrare efter 90 minuter, men det räckte inte. Första delen av förlängningen var England bedrövliga, fortsätter han.

Det låter som att Sverige har goda möjligheter att rubba engelsmännen. Ett svenskt avancemang betalar 3,00 gånger pengarna hos MrGreen.

Pat Nevin: “England vinner 99 av 100 matcher”

– Det förvånar mig inte att matchen avgjordes av ett skott som tog på en försvarare. England eller Colombia, ni har inget att vara oroliga för. Om England spelar mot det här svenska laget vinner de 99 av 100 matcher, säger Pat Nevin, före detta spelare i Chelsea, i BBC Radio.

Spelet på att England ska vinna matchen under full tid ger 1,91 gånger pengarna hos Ohmbet.

Alexander Axén: ”Det passar oss att möta England”

– Det kanske är bättre med England. Det är lättare att scouta, man känner igen spelarna och sättet de spelarna. Det är bra för Sverige att det blev England. Det är tight, men jag har en känsla att det passar oss att möta England, säger Alexander Axén till C More.

Det låter som att Sverige har goda möjligheter att rubba engelsmännen, även fall Alexander Axén tror på en tät match. Att matchen ska gå till förlängning ger 3,45 gånger pengarna hos Unibet.