3 specialspel inför första semifinalen

Simon Pålsson Publicerat: 10 July 2018

Den första semifinalen i VM 2018 står på schemat och självklart dukar vi upp 3 specialspel inför Frankrike – Belgien, som spelas tisdagen 10 juli 2018.

Annons:

Efter några spelfria dagar borta i Ryssland är VM-fotbollen så äntligen tillbaka och det rivstartar med en sinnessjuk semifinal direkt. Frankrike tar sig an Belgien och många benämner den här matchen som den moraliska finalen med tanke på att båda lagen har imponerat stort hittills. Förväntningarna är uppskruvade till max.

Här är dagens tre specialspel från matchen.

Tisdagens specialspel

Över 1,5 mål första halvlek (3,35)
Det finns en oerhörd anfallskraft i båda dessa lag och vi blir inte förvånade om det rör till sig i grytan redan i den första halvleken. Ett tidigt mål kan sätta en osannolik fart på hela tillställningen och i ärlighetens namn känns det tveksamt att något av lagen håller nollan särskilt länge. Det ska sägas att båda lagen imponerat klart mer i offensiven än i defensiven så här långt. Rivstarten ger 3,35 gånger pengarna. Trevlig tv-peng!

Oavgjort & över 2,5 mål (13,25)
Ett riktigt litet höjdarspel för den som bara tänker spela en mindre slant och vill ha någonting som kittlar rejält. Vår ursprungskänsla är att det här är två oerhört jämna lag och att förlängningen ligger nära till hands. Då är ofta 1-1 det logiska resultatet, men båda lagen har visat att de kan spela riktiga sjöslag till matcher. 2-2 efter full tid? Ja. 3-3 efter full tid? Varför inte? 13,25 gånger såsen är hur som helst för bra för att inte bra en liten tv-peng hemma i soffan.

Romelu Lukaku målskytt (2,50)
Det blev inget mål senast, men Romelu Lukaku har varit väldigt bra i detta VM. Inte nog med att anfallaren växt ut till någon form av inofficiell ledare – ni har väl inte missat bilderna när han laget står i en ring och det är Romelu Lukaku som dirigerar sina lagkamrater – han har också varit väldigt bra i spelet. Nu är det dags för anfallaren att åter hamna i målprotokollet mot ett mittbackspar som går att störa i det fysiska spelet.

Alla specialspel är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: