3 specialspel inför semifinal nummer två, 11/7

Simon Pålsson Publicerat: 10 July 2018

Nu står den andra semifinalen i VM 2018 står på schemat och 3 specialspel dukas upp inför Kroatien – England, som spelas onsdagen den 11 juli 2018.

Annons:

Efter en mycket trevlig semifinal på tisdagen är det nu dags för den andra semifinalen i VM 2018 och förväntningarna är fortsatt höga. Mötet mellan Kroatien och England bör rimligtvis bli en mycket fysisk match med tanke på den fysiska styrka som båda lagen besitter. Efter att ha haft lite tur i både åttondelsfinalen och kvartsfinalen är frågan om kroaterna verkligen orkar med en drabbning till?

Här är dagens tre specialspel från matchen.

Onsdagens specialspel

Över 9 hörnor asian handicap (1,95)
Det här är två lag som inte är rädda för att använda kanterna och det brukar vanligtvis leda till en hel del hörnor. Med tanke på att England dessutom spelar med en trebackslinje är det på kanterna som ytorna finns. England lägger också stort fokus på sina fasta situationer och skapar gärna hörnor. En utslagsmatch skapar ofta en matchavslutning där ett av lagen trycker på mycket, något som i sin tur talar för skador. Över 9 hörnor asian handicap till 1,95 gånger pengarna är ett trevligt specialspel.

Båda lagen göra mål & över 2,5 mål (2,95)
Ett synnerligen intressant speltips inför matchen är att båda lagen ska göra mål, men att det inte riktigt slutar där. England kommer närmast garanterat att få in bollen på det darriga kroatiska försvaret. Kanske rent av på en fast situation, där engelsmännen visat sig så starka samtidigt som kroaterna haft tydliga problem? Det låter troligt. England har sett sårbara ut bakåt och får nog svårt att hålla nollan igen mot ett starkt kroatiskt anfall.

Harry Kane målskytt / minst två mål (2,25 / 9,25)
Victor Nilsson Lindelöf raderade ut Harry Kane fullkomligt i kvartsfinalen, men nu möter den engelska anfallaren ett betydligt enklare motstånd i backlinjen. Dejan Lovren går att beskriva på många sätt, men stabilt är inte ett av orden som förknippas med den kroatiske mittbacken. Efter en mållös match lär Harry Kane dessutom vara mycket målsugen. För den som gillar att skruva upp oddset och svårighetsgraden är spelet på att han ska göra minst två mål intressant till 9,25 gånger såsen.

Alla specialspel är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: