Dagens VM-dubbel och våra specialspel fredag 6/7

Simon Pålsson Publicerat: 6 July 2018

7,02 gånger pengarna för en VM-dubbel och två specialspel till saftiga odds. Det är vad vi bjuder på inför fredagens kvartsfinaler i VM 2018.

Annons:

Äntligen är VM-fotbollen tillbaka efter två spelfria dagar och som vi har längtat. Det är inte några dåliga kvartsfinaler som väntar på den vänstra slutspelshalvan, som alltså är den som inleder nästa runda i slutspelsfasen.

Här är hur som helst dagens saftiga VM-dubbel och två specialspel inför dagen.

Dagens VM-dubbel fredag 6 juli

16:00 Uruguay – Frankrike, X efter full tid (3,25)
20:00 Brasilien – Belgien, över 1,5 mål andra halvlek (2,16)

Totalt odds: 7,02 gånger pengarna hos Unibet

Annons:
  Rygga VM-DUBBELn hos Unibet – få 500% upp till 500 kronor bonus!

Fredagens specialspel

Uruguay – Frankrike: Diego Godin målskytt (17,00)
Lite beroende på vilka spelare Uruguay kan starta matchen med är känslan att de tydligt kommer att ge över taktpinnen till Frankrike, samtidigt som de själva sätter sig lågt och spelar sitt välkända disciplinerade försvarsspel. I det paketet ingår att lägga stor vikt vid egna fasta situationer, som blir en nyckelfaktor för att kunna göra mål framåt. Diego Godin har ännu inte gjort mål i mästerskapet, men har en stark förmåga att kliva fram när det behövs. En liten specialare på mittbacken som målskytt spelas till 17,00 gånger pengarna. En härlig tv-peng.

Brasilien – Belgien: Båda lagen göra mål & över 2,5 mål (2,25)
Ett tidigt mål i den här matchen kan sätta galen fart på tillställningen och med så många starka offensiva spelare på planen samtidigt borde det rimligtvis göras en del mål. Märk väl att Casemiro inte spelar för Brasilien, någonting som öppnar för belgiskt kontringsspel. Det passar perfekt för Eden Hazard, Dries Mertens och Kevin De Bruyne. Såvida ett tidigt mål kommer känns det här specialspelet verkligen spelvärt på förhand.

Båda specialspelen är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: