VM-kupong 7 juli speltips

Dagens VM-dubbel och våra specialspel lördag 7/7

7,31 gånger pengarna för vår VM-dubbel och dessutom två specialspel till oddsen 7,50 respektive 3,55. Härliga speltips inför lördagens VM-kvartsfinaler. 

Annons:

Äntligen är Sverige åter med i handlingarna och förväntningarna är såklart uppskruvade till härligt kittlande nivåer inför kvartsfinalen mot England. Allting kan hända, men för den som gärna kittlar till dagen med ett par spel kan det vara roligt med både en VM-dubbel och diverse specialspel på lördagens två VM-kvartsfinaler.

Här är dagens saftiga VM-dubbel och två specialspel inför lördagens matcher.

Dagens VM-dubbel lördag 7 juli

16:00 Sverige – England: X efter full tid (3,25)
20:00 Ryssland – Kroatien: Kroatien vinner under ordinarie tid (2,25)

Totalt odds: 7,31 gånger pengarna hos Unibet

Annons:
  Rygga VM-DUBBELn hos Unibet – få 500% upp till 500 kronor bonus!

Lördagens specialspel

Sverige – England: Andreas Granqvist målskytt (7,50)
Förvänta er en tuff och minnesvärd historia när Sverige äntligen spelar kvartsfinal i ett världsmästerskap igen. Det heroiskt kämpande och defensivt strukturerade svenska landslaget kommer att bli svåra att bryta ner för Englands del. Förvänta er en hel del engelsk frustration. Sverige lägger som vanligt stor kraft på fasta situationer offensivt, där Andreas Granqvist (nybliven tvåbarnsfar!) kommer att vara het på gröten. Tänk också på att den svenske lagkaptenen lägger straffarna. Kanske är det läge för hans tredje mål i mästerskapet?

Ryssland – Kroatien: 2/2, halvtid/fulltid (3,55)
Att det ryska landslaget är framme vid kvartsfinal i detta VM är inte bara en skräll, det ger också en känsla av mättnad till mötet med Kroatien. På pappret ska det här vara ett möte med en solklar favorit och trots att Ryssland slog ut Spanien senast tycker vi att de bevisat sig klart svagare än samtliga övriga lag som finns kvar i turneringen i det här skedet. Det intensiva, individuellt starka och ständigt svårslagna Kroatien lär sätta sin prägel på den här matchen direkt. Vi räknar med att Kroatien tar ledningen redan i första halvlek och sedan vinner bekvämt.

Båda specialspelen är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: