Dagens VM-dubbel och våra specialspel måndag 2/7

Simon Pålsson Publicerat: 1 July 2018

Åttondelsfinalerna åker vidare på måndagen och självklart är det dags för både specialspel samt en härlig VM-dubbel till över fem gånger degen. 

Annons:

Efter två dagar med jämna VM-åttondelsfinaler är det dags för den dag som enligt spelbolagen blir minst underhållande i termer av spänning. Med Brasilien och Belgien som solklara favoriter i sin respektive åttondelsfinal gäller det att skruva ner förväntningarna på spänning och täta matcher, men kanske kan vi få se lite show ändå?

Här är dagens VM-dubbel och härliga specialspel att sätta tänderna i.

Dagens VM-dubbel måndag 2 juli

16:00 Brasilien – Mexiko, Brasilien -1,5 (2,40)
20:00 Belgien – Japan, under 3,5 kort (2,10)

Totalt odds: 5,04 gånger pengarna hos Betser

Annons:
  Rygga VM-DUBBELn hos Betser – få 100 kronor omsättningsfritt!

Måndagens specialspel

Brasilien – Mexiko: Neymar målskytt (1,95)
Brasilien är enorma favoriter och Neymar är den fixstjärna som ska leda sitt lag. Efter en lite småsvag inledning på VM-turneringen är det dags för Neymar att växla upp. Några vilodagar lär ha gjort honom gott och mot ett ihåligt mexikanskt försvar lär chanserna dyka upp, inte minst när Brasilien väl tagit ledningen och Mexiko måste blotta sig bakåt.

Belgien – Japan: 1/1 och över 2,5 mål (3,00)
Belgien tar kommandot direkt och kommer att köra över det japanska landslaget, vars defensiva brister blir allt tydligare desto mer desperata laget blir i jakt på mål. En tidig belgisk ledning kan med andra ord utökas via kontringar där det finns flera belgiska spelare som gärna samlar på sig ett par VM-mål.

Alla specialspel är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: