Dagens VM-dubbel och våra specialspel tisdag 3/7

Simon Pålsson Publicerat: 3 July 2018

Sverige mot Schweiz, Colombia mot England. Här är tisdagens VM-dubbel och specialspel från VM 2018. Riktigt saftiga speltips utlovas!

Annons:

Då är det äntligen dags för Sverige att återigen kliva in i VM-turneringen och inte heller nu går det att på något sätt blunda för vad VM-dagen har att erbjuda i spelväg. Därför dukas det upp både en VM-dubbel och två specialspel inför tisdagens två åttondelsfinaler.

Dagens VM-dubbel tisdag 3 juli

16:00 Sverige – Schweiz, X i matchen (2,90)
20:00 Colombia – England, över 2,5 mål (2,40)

Totalt odds: 6,96 gånger pengarna hos Betser

Annons:
  Rygga VM-DUBBELn hos Betser – få 100 kronor omsättningsfritt!

Tisdagens specialspel

Sverige – Schweiz: 0-0 i första halvlek (2,20)
Det är ingen hemlighet hur den svenska matchplanen kommer att se ut mot Schweiz, då Janne Andersson återigen kommer att beordra ett lågt stående försvar som blir aggressiva först på egen tredjedel. Det har visat sig vara vägvinnande så här långt. Schweiz å sin sida är också kända för sitt starka försvarsspel och lär inte vilja ta några risker inledningsvis. Mållöst långt in i matchen känns troligt.

Colombia – England: Harry Kane målskytt (2,20)
Efter fem mål på två matcher i inledningen av världsmästerskapet satt Harry Kane på bänken mot Belgien i den sista gruppspelsmatchen. Därmed är han nu både utvilad och mentalt väldigt redo för att kliva in i en åttondelsfinal. Målformen är god och vi räknar med att det är Harry Kane som ska göra det för engelsmännens del.

Alla specialspel är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: