VM-kupong 7 juli speltips

Dagens VM-kupong och specialspel lördag 30/6

Då är det äntligen lördag och åttondelsfinaler i VM 2018, varpå Spelbloggare.se dukar upp specialspel och en härlig VM-dubbel att sätta tänderna i. 

Annons:

Äntligen dags för den första av många dagar med dubbla åttondelsfinaler och när det nu bara finns två VM-matcher att fokusera på känns det också klokt att rikta in sig på en dubbel. Den blir mer överskådligt med två matcher än fyra, som vi bjöds på under avslutningen på gruppspelet.

Den första slutspelsdagen är verkligen helt galen i VM 2018, med fyra giganter som kliver in i handlingarna direkt. I ärlighetens namn är det här fyra lag som alla hade kunnat ta sig hela vägen i årets turnering, om de bara prickar rätt i sin prestation. Spännande!

Dagens VM-dubbel lördag 30 juni

16:00 Frankrike – Argentina, båda lagen göra mål (2,18)
20:00 Uruguay – Portugal, Uruguay draw no bet (1,86)

Totalt odds: 4,05 gånger pengarna hos Unibet

Annons:
  Rygga kupongen hos Unibet – få 500% upp till 500 kronor!

Lördagens specialspel

Frankrike – Argentina: Över 4 kort asian handicap (1,83)
Domaren lär lägga nivån väldigt högt vad gäller varningen, men med så många fysiska spelare på planen och med ett väntat högt tempo lär det regna en hel del gula kort ändå. Det lag som eventuellt ligger under kommer också att bli desperata, någonting som inte sällan sätter en viss prägel på närkampsspelet. Ett frustrerat Argentina ligger illa till.

Uruguay – Portugal: Diego Godin målskytt (13,00)
Det blir väldigt viktigt med fasta situationer i en tät match och med tanke på hur tunga Uruguay är på just fasta situationer kan Portugal straffas hårt. Diego Godin har en förmåga att göra mål med pannan i viktiga, täta matcher. Det har han gjort många gånger i Atletico Madrid. Här tror vi att han trycker in sitt första i turneringen. 13,00 gånger såsen är en trevlig tv-peng.

Alla specialspel är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: