VM-kupong 7 juli speltips

Dagens VM-kupong och specialspel söndag 1/7

Då är det dags för den andra slutspelsdagen i VM 2018 och självklart blir det både en VM-dubbel och härliga specialspel den här dagen också.

Annons:

Den andra slutspelsdagen i VM 2018 har fina förutsättningar att också bjuda på underhållning när bland annat värdnationen ska försöka ta sig vidare till kvartsfinal. Som vanligt erbjuder vi sköna specialspel inför dagens VM-action. Dessutom dukar vi upp en trevlig dubbel till 2,91 gånger pengarna hos Unibet.

Dagens VM-dubbel söndag 1 juli

16:00 Spanien – Ryssland, Spanien vinner (1,62)
20:00 Kroatien – Danmark, under 2 mål asian handicap (1,80)

Totalt odds: 2,91 gånger pengarna hos Unibet

Annons:
  Rygga kupongen hos Unibet – få 500% upp till 500 kronor!

Söndagens specialspel

Spanien – Ryssland: 1/1 (2,40)
Det här är nog den åttondelsfinal där klasskillnaden kommer att bli tydligast. Spanien växlar upp när det nu är dags för VM-slutspel. Ryssland såg svaga ut redan i gruppspelet mot Uruguay, medan poängen plockades mot betydligt sämre lag i gruppen. Nu orkar laget inte stå emot, varken inledningsvis eller i längden. Spanien tar det här enkelt.

Kroatien – Danmark: 0-0 efter första halvlek (2,15)
Danmark kommer att slå sig an med en mycket defensiv inställning i den här matchen, samtidigt som Kroatien inte vill riskera någonting inledningsvis. Förvänta er en mycket tät första halvlek mellan två väldigt starka försvar.

Alla specialspel är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: