Dagens VM-kupong och specialspel tisdag 26/6

Simon Pålsson Publicerat: 26 June 2018

Tisdagen får ses som ännu en i raden av heta VM-dagar. Vi dukar upp specialspel och en härlig VM-fyrling, perfekt för den som älskar speltips på VM 2018.

Annons:

Dagens VM-fyrling tisdag 26 juni

16:00 Frankrike – Danmark, båda lagen göra mål (2,25)
16:00 Australien – Peru, båda lagen INTE göra mål (1,87)
20:00 Nigeria – Argentina, Argentina första halvlek (2,00)
20:00 Kroatien – Island, båda lagen göra mål (2,00)

Totalt odds: 16,83 gånger pengarna hos Betser

Annons:
  Rygga kupongen hos Betser – få 100 kronor omsättningsfritt!

Tisdagens specialspel

Danmark – Frankrike: Oavgjort i första halvlek (1,78)
Det räcker med en poäng för att Danmark ska ta sig vidare och med tanke på att fransoserna redan toppar gruppen på sex poäng räcker kryss mot Danmark för gruppseger. Båda lagen är nöjda med krysset i paus med andra ord. Det väntas också en b-betonad fransk startelva, så Danmark behöver inte känna sig lika hotade.

Australien – Peru: Över 3 kort asian handicap (1,83)
Två fysiska lag där Peru dessutom inte behöver bekymra sig för avstängningar. Därtill måste Australien framåt, något som gör matchbilden mer öppen och som lättare framkallar gula kort.

Nigeria – Argentina: Lionel Messi målskytt (1,66)
Efter kaoset med den argentinske förbundskaptenen är det upp till bevis för Lionel Messi, som haft en direkt svag turnering så här långt. Det vore osannolikt om han går mållös av planen i det här läget. En av världens två bästa behöver få med sig ett VM-mål hem.

Kroatien – Island: Över 3 kort asian handicap (1,86)
Det här är lite av ett rivalmöte sedan lagen spelat viktiga möten mot varandra vid upprepade tillfällen de senaste åren. Kroatien leder gruppen och avslutar förmodligen gärna med minst en poäng för att säkra gruppvinsten, samtidigt som de gärna knäpper islänningarna på näsan efter torsken i VM-kvalet. Island lär gå stenhårt och Kroatien tar gärna fighten. Missa inte den här matchen!

Alla specialspel är hämtade från Bethard.

Annons:
  Rygga spelen hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons: