Streama Barnsley Chelsea

Experterna inför VM-finalen 2018: “Kroatien har gått fram tack vare glöden”

Vad tror egentligen experter och fotbollsprofiler om söndagens VM-final 2018? Spelbloggare.se sammanställer experternas dom inför VM-avslutningen.

Olof Lundh: ”Det går inte att räkna bort Kroatien”

-Nu gör Kroatien det på söndag och på andra sidan väntar Frankrike och med tanke på vad Modric, Perisic, Rakitic, Mandzukic och de andra gjort under veckorna i Ryssland går det inte att räkna bort dem. Samtidigt har de tre förlängningar i benen och en vilodag mindre än motståndet, skriver Olof Lundh på sin blogg på Fotbollskanalen.

Det låter som att Kroatien kan skrälla i VM-finalen. Ett kroatiskt VM-guld betalar 2,90 gånger insatsen hos Ohmbet.

Glenn Strömberg: “Frankrike förlorade en final senast”

– Och man ska inte glömma att Frankrike förlorade en final senast. Det kan spela in, de vet hur värdelöst det är, hur tungt det känns. Kroaterna kan också vara lite mätta med att ha nått den här framgången. Kroatien har gått fram tack vare glöden, att man brinner för det, ibland nästan för mycket. Kroatien är det lilla landet med laget som blivit sammansvetsat och som klarat av förlängningar och straffar, säger Glenn Strömberg till SVT Sport.

Det låter som att vi står inför en jämn VM-final. Att matchen ska gå till förlängning ger 3,30 gånger pengarna hos Expekt.

Hasse Backe: ”Frankrike skulle kunna vara VM-vinnare”

– Frankrike har kanske VM:s mest intressanta och starkaste trupp, snudd på i alla fall. Frankrike skulle kunna vara en VM-vinnare. De har två-tre spelare på varje position i absolut högsta klass, säger Hasse Backe till C More.

Det låter som att Frankrike har goda möjligheter att gå hela vägen i VM 2018. Ett franskt VM-guld betalar 1,45 gånger pengarna hos Expekt.