expert vm 2018 slutspel speltips betting

Experterna tippar slutspelet i VM 2018: “Det svenska kollektivet fungerar bra”

Vad tror egentligen experter och fotbollsprofiler om VM-slutspelet som komma skall? Spelbloggare.se har sammanställt en rad tankar inför åttondelsfinalerna.

Ed Aarons: ”Sverige har spelat oväntat bra”

The Guardians redaktör Ed Aarons kallar åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz den sämsta slutspelsmatch i VM-historien. I en intervju med Fotbollskanalen utvecklar han sitt resonemang och sina tankar om Sveriges slutspelschanser.

– På pappret är det väl egentligen inget som imponerar med Sverige, men det svenska kollektivet verkar fungera bra i årets VM. Kolla bara på Andreas Granqvist som har varit briljant som lagkapten; sen har vi Ola Toivonen som inte alls gjort många mål i Toulouse men plötsligt spelar väldigt bra för Sverige. Jag vill även lyfta på hatten för Sebastian Larsson, som jag sett en del av under hans Englands-sejourer. säger Ed Aarons till Fotbollskanalen.

I en eventuell kvartsfinal kan Sverige få möta England, som Ed Aarons tror att Sverige kan slå.

– Tyvärr så tror jag att det svenska spelet kommer att vara väldigt effektivt mot årets engelska landslag. England har haft det svårt mot motståndare som väljer att backa hem – och den svenska, lågt stående backlinjen kommer nog bli framgångsrik mot oss.

Det låter som att det kan bli en galen sommar för svensk del – att Sverige ska ta sig hela vägen till final ger 17,00 gånger pengarna hos Betway.

Andréas Sundberg: “England kan mycket väl förlora”

– England gjorde något dumt. Belgien gjorde det bättre och vann. Nu får de möta Japan. England ställs mot Colombia och förlorar man där kommer det bli storm runt Gareth Southgate, och den matchen kan de mycket väl förlora, säger fotbollsjournalisten Andréas Sundberg i Fotbollskanalen On Tour.

Spelet på att Colombia ska gå vidare från åttondelsfinalen mot England ger 2,35 gånger pengarna hos MrGreen.

Martin Åslund: ”En mycket jämn match att vänta”

– Uruguay och Portugal är ju väldigt lika som lag så här långt, mycket jämn match att vänta. Alla verkar tro att Uruguay ”enkelt” ska slå Portugal. Inte lika säker. Portugal har inte varit bra, men har verkligen Uruguay varit så mycket bättre?, skriver Martin Åslund på sitt officiella Twitterkonto.

Det låter som att mötet mellan Uruguay och Portugal kan bli väldigt spännande. Kanske blir det rent av en förlängning? Hos Betser ger spelet att matchen går till förlängning 2,95 gånger insatsen.