Experterna tippar Sveriges match mot Tyskland: “De blir bara bättre”

Simon Pålsson Publicerat: 23 June 2018

Vad tror svenska experter och fotbollsprofiler om midsommardagens nyckelmatch mellan Sverige och Tyskland i VM 2018? Vi har sammanställt en rad åsikter inför matchen.

Hasse Backe: ”Det här är inte bra för Sverige”

– De älskar att bli utskällda och få piskan på sig. De blir bara bättre. Tyska fotbollsspelare blir bättre, det här är inte bra för Sverige, säger fotbollsexperten Hasse Backe till C More.

Det är en lätt pessimistisk Hasse Back och instämmer du i hans tankar ger det raka spelet på tyskarna 1,54 gånger pengarna hos Bethard. Registrera dig här och ta del av vår unika bonus på 200% upp till 1000 kronor!

Johan Mjällby: “Det lär inte bli lättare”

– Sverige har som bekant haft svårt med målskyttet under uppladdningen till VM, med tre raka mållösa träningslandskamper inför mästerskapet. Mot Tyskland, regerande världsmästare, lär det inte bli lättare, säger Johan Mjällby i sitt speltips i samarbete med Spelbloggare.se.

Johan Mjällby är inne på att det här blir både målsnålt och att Tyskland vinner. Tyskland att vinna och hålla nollan ger 2,40 gånger insatsen hos Betser.

Noa Bachner: ”Låt Marcus Berg sitta av den här”

– Behåll Ola Toivonen som uppspelspunkt, men låt Marcus Berg, trots sin avslutsförmåga, sitta av den här. Sätt i stället Emil Forsberg bakom Toivonen för att haka på Toni Kroos utan boll, attackera ytor och transportera boll i omställningarna. Parkera gärna bussen – men strunta i att lägga i handbromsen, skriver Noa Bachner på Expressen.

Det låter som att Marcus Berg inte kommer att göra mål enligt Noa Bachner. Det är snarare Emil Forsberg vi ska förlita oss på. Hos Bethard ger Emil Forsberg att göra mål i matchen 5,00 gånger pengarna. Registrera dig här och ta del av vår unika bonus på 200% upp till 1000 kronor!