27 juni 2018 mexiko sverige vm speltips

Experterna tippar Sveriges VM-avgörande: “Mexiko är en bluff”

Vad tror ett par svenska fotbollsexperter och journalister om onsdagens avgörande mellan Sverige och Mexiko? Vi har sammanställt några tankar inför mötet i VM 2018.

Robert Laul: ”Mardrömsmatch för Mexiko”

– Jag är ju lite inne på att Mexiko är en bluff. Det de visar i första matchen mot Tyskland, så spelade Mexiko inte mot Sydkorea och så kommer Mexiko inte att se ut mot Sverige. Det är en mardrömsmatch för Mexiko, säger fotbollsjournalisten Robert Laul till VM-podden.

Det är en optimistisk Robert Laul – och om man instämmer i hans tankar kan det raka spelet på Sverige till 3,35 gånger pengarna hos Bethard.

Johan Mjällby: “Det räcker för avancemang”

– Mexiko vet såklart att det här är en nyckelmatch för att ta sig till åttondelsfinal. Jag ställer mig bakom Mexiko mot Sverige och det räcker för avancemang tillsammans med Tyskland, säger Johan Mjällby i sitt speltips i samarbete med Spelbloggare.se.

Johan Mjällby är inne på att det här blir väldigt tråkigt för svensk del. Den raka krysset mexikanska vinsten ger 2,40 gånger krämen hos Betser.

Simon Bank: ”Sverige kan göra mål av ingenting”

-Jag är inte särskilt orolig för att Sverige skulle misslyckas med att försvara bort Mexikos styrkor. Och det är klart att det kommer att bli tufft, men Ola Toivonen har redan visat att Sverige faktiskt kan göra mål av ingenting, skriver fotbollsexperten Simon Bank på Aftonbladet.

Det låter som att det här ändå kan gå bra för svensk del, om så Ola Toivonen återigen har en bra dag på jobbet som svensk landslagsanfallare. Hos Bethard ger Ola Toivonen att göra mål i matchen fina 3,50 gånger pengarna!