Kampanjer Bonusar Sverige Italien

Experterna tippar Sveriges VM-premiär mot Sydkorea: “En motståndare Sverige ska slå”

Vad tror egentligen svenska experter och sportprofiler om måndagens svenska VM-premiär mot Sydkorea? Vi har sammanställt en rad åsikter inför matchen.

Olof Lundh: ”En motståndare Sverige ska slå”

– Det är en motståndare som Sverige ska slå. De var långt efter Iran i det afrikanska kvalet och är dessutom långt efter Sverige på världsrankingen, säger fotbollsexperten Olof Lundh till C More.

Det är en optimistisk Olof Lund – och om man instämmer i hans tankar kan det raka spelet på Sverige till 2,20 gånger pengarna hos Bethard.

Johan Mjällby: “Vem ska avgöra det här?”

– Två lag som har väldigt svårt att få bollen i nät möter varandra, så vem ska egentligen avgöra det här? Kan Sverige komma att sakna Zlatan Ibrahimovic lite för mycket?, säger Johan Mjällby i sitt speltips i samarbete med Spelbloggare.se.

Johan Mjällby är inne på att det här blir både målsnålt och tätt. Det raka krysset – alltså att matchen slutar oavgjort – ger 3,25 gånger krämen hos Unibet.

Alexander Axén: ”Alltid en fantastisk fotboll”

– De har alltid spelat en fantastisk fotboll längs marken. De är snabba och kvicka. Heung-Min Son är stor i Sydkorea och är väldigt viktig. Passningsinrktat, efter backen, snabbt genom mittfältet, komma med fart. Men Sverige borde gå vidare från gruppen, säger Alexander Axén till C More.

Det låter som att det kan bli mål åt båda håll med ett så speltekniskt lag. Hos Betser ger båda lagen göra mål 2,30 gånger krämen.