expert vm 2018 slutspel speltips betting

Här är de bästa oddsen inför söndagens VM-final: Frankrike – Kroatien

Efter ett par riktigt härliga semifinaler är vi framme vid avgörandet i VM 2018, när Frankrike och Kroatien gör upp om VM-guldet. Här är de bästa oddsen inför VM-finalen.

VM 2018 har två matcher kvar att bjuda på, men det är självklart söndagens VM-final mellan Frankrike och Kroatien som är den stora höjdaren. Det är också ditåt vi riktar vårt fokus och det är där det finns hur mycket godis som helst att tänka på i spelväg.

Den fråga som finns kvar att besvara är alltså vilket lag som plockar hem VM-guldet. Blir det Frankrikes andra VM-guld i historien, eller tar Kroatien sitt första guld i sin första VM-final någonsin?

  Tanka spelkassan under VM – här är våra bästa bonusar!

En del kallar mötet mellan Frankrike och Kroatien för ett möte med en solklar favorit. Enligt spelbolagen är fransoserna väldigt tydligt det lag som kliver in till söndagens VM-final med mest press på sina axlar. Det här är deras match att vinna och Kroatien, som är i sin första VM-final i historien, ska försöka skrälla.

Det kryllar av intressanta spel, men oddset på VM-guld är alltid det mest intressant. Spelbolagen håller alltså Frankrike som solklara favoriter.

Vilka vinner VM-guld?  Odds Spelbolag
Frankrike  1,45
Belgien  2,90 [ohmbet]

Vad gäller matchen då? Enligt spelbolagen bör fransoserna ha goda möjligheter att vinna redan under ordinarie tid. Tänk på att Kroatien vunnit tre av tre utslagsmatcher efter förlängning eller straffläggning. Därför lär de ha en mentalt övertag om det går så långt.

Hur slutar VM-finalen? (ordinarie tid)  Odds Spelbolag
Frankrike  1,93
Oavgjort  3,30
Kroatien  5,25

Blir det en tuff match? Det är hur som helst den argentinske domaren Néstor Pitana som dömer finalen. Han är känd för att lägga ribban väldigt högt, någonting som talar för få gula kort. Matchens dignitet och båda ländernas många fysiska spelare talar däremot för betydligt fler gula kort.

Antal varningar   Odds Spelbolag
Över 4 varningar  1,87
Under 4 varningar  1,83

Hur kommer matchen att arta sig? Vilka tar kommandot? Blir det två lag som går på attack, eller fokuserar lagen på att hålla nollan? Känslan är att båda lagen – vars defensiv har varit solid i avgörande lägen hittills – gärna undviker att släppa in mål. Men vilket lag tar ledningen i matchen?

Vilket lag tar ledningen?  Odds Spelbolag
Frankrike  1,67
Inget mål i matchen  7,05 [ohmbet]
Kroatien  3,25

Just målmarknaden är som vanligt en av de mer intressanta inför VM-finalen och så här ser oddsmarknaden ut i skrivande stund. Det är tydligt att spelbolagen förväntar sig en återhållsam historia mellan två lag som inte tänker riskera någonting i onödan.

Målmarknaden  Odds Spelbolag
Båda lagen göra mål – ja  2,40
Båda lagen göra mål – nej  1,58
Över 2,5 mål  2,85
Under 2,5 mål  1,50