18 juli 2019 Shamrock Rovers Brann Speltips

Här är oddsen inför kvartsfinalerna – vilka tar sig vidare till semifinal?

Efter intensiva åttondelsfinaler i fotbolls-VM 2018 är det nu dags för kvartsfinaler. Här är alla oddsen inför kvartsfinalerna, som drar igång fredagen den 6 juli. Vilka tar sig vidare till semifinal?

VM 2018 fortsätter att vara en härlig saga för svensk del, men också för den som älskar intensiva matcher, spänning och många skrällar. Om vi studerar lagen som nu tagit sig till kvartsfinal hittar vi nämligen många som sticker ut lite extra.

Nu väntar kvartsfinalerna och åtta lag ska göra upp om VM-guldet. Finalen spelas söndagen den 15 juli och nu ska ett lag i taget slås ut fram till att en ensam vinnare står kvar med pokalen i sin hand. Här är samtliga odds inför kvartsfinalerna. Vilka tar sig vidare till semifinal? Det är frågan som ska besvaras.

  Tanka spelkassan under VM – här är våra bästa bonusar!

Uruguay – Frankrike

Uruguay fortsätter att gå från klarhet till klarhet i detta mästerskap och är nu i kvartsfinal efter en bekväm vinst mot Portugal i åttondelsfinalen. Det exemplariska försvarsspelet påminner en del om den svenska spelidén, men som bekant har Uruguay ett par sylvassa världsanfallare längst fram som ger laget lite mer edge.

Nu väntar mästerskapets tuffaste utmaning hittills när Frankrike står på andra sidan och i ärlighetens namn kunde det här lika gärna varit en final. Förväntningarna är därmed uppskruvade till höga höjder inför mötet fredagen den 6 juli.

Vilka tar sig vidare?  Odds Spelbolag
Uruguay  2,80
Frankrike  1,50

Brasilien – Belgien

Brasilien tog sig vidare efter en tämligen bekväm seger mot Mexiko och har egentligen inte behövt förta sig än så länge. Det är nu det gäller på allvar när det blir skarpt läge mot ett talangfullt Belgien, som på en bra dag kan slå vilket lag som helst i hela världen.

Belgarna tog sig vidare efter en heroisk vändning mot Japan då laget såg ut att vara illa ut flertalet gånger, men lyckades vända 0-2 till 3-2 redan innan förlängning på ett minst sagt imponerande sätt. Förmodligen gör det att laget har enorma energi inför kvartsfinalen mot Brasilien.

Vilka tar sig vidare?  Odds Spelbolag
Brasilien  1,58
Belgien  2,50

Sverige – England

Det klassiska mötet mellan Sverige och England har återigen alla förutsättningar att bli någonting att minnas. För svensk del känns det bra med överkomliga England, som svenskarna dels känner till, men också tycker sig kunna slå. Efter den starka insatsen mot Schweiz i åttondelsfinalen finns det inte heller mycket att tveka på. Sverige är väldigt solida och svårslagna.

England är också nöja med motståndet som nu väntar i kvartsfinalen och visst finns det viss risk för underskattning här? Det har vi sett många gånger för från engelsmännen, som sånär vek ner sig i mötet med Colombia efter den minst sagt tunga kvitteringen i slutskedet av matchen. Får England hål på Sverige? Det är frågan.

Vilka tar sig vidare?  Odds Spelbolag
Sverige  3,00
England  1,45

Ryssland – Kroatien

Spelbolagen håller kroaterna som stora favoriter inför mötet med värdnationen Ryssland, som å andra sidan inte slaktas helt av oddssättarna. Det är större chans att Ryssland skräller än att Sverige gör detsamma enligt spelbolagen. Det kan vi tycka precis vad vi vill om.

Klart är i alla fall att värdnationen har väldigt mycket stolpe in i detta världsmästerskap och att det mycket möjligt kan vara så att turen fortsätter mot Kroatien, som på pappret bör vara klart bättre än Ryssland. Men med potentiellt 120 minuter, fullsatta hemmaläktare och gott ryskt självförtroende går det aldrig att räkna bort ryssarna.

Vilka tar sig vidare?  Odds Spelbolag
Ryssland  2,50
Kroatien  1,60