16 november 2018 Speltips Wales Danmark

Här är oddsen inför semifinalerna i VM 2018 – vilka tar sig till final?

Efter ett par riktigt galna kvartsfinaler är vi nu framme vid semifinalerna i VM 2018. Här är oddsen inför både tisdagens och onsdagens semifinal. 

VM 2018 fortsätter att bjuda på högklassig underhållning och efter fyra kvartsfinaler står vi där med fyra europeiska lag i semifinalerna. Det kan bli tal om två riktigt jämna, täta och tuffa bataljer som spelas tisdag respektive onsdag.

Nu väntar semifinalerna och plötsligt återstår bara fyra lag. Finalen spelas söndagen den 15 juli och nu ska ett lag från varje semifinal alltså ta sig hela vägen till den avgörande guldmatchen. Här är samtliga odds inför semifinalerna.  Vilka tar sig vidare till finalen? Det är frågan som ska besvaras.

  Tanka spelkassan under VM – här är våra bästa bonusar!

Frankrike – Belgien

En del kallar mötet mellan Frankrike och Belgien för den moraliska finalen, men frågan är om inte det är lite väl skarpt? Klart är i alla fall att tisdagens semifinal i VM kommer att bli någonting alldeles extra, mellan två stjärnspäckade lag i offensiven.

Enligt spelbolagen är fransoserna, som har imponerat under slutspelet i VM, klar favorit att ta sig vidare till final. Samtidigt har Belgien, som trots allt slog ut Brasilien i förra rundan, alla möjligheter att ta sig till en efterlängtad VM-final med sin gyllene generation.

I våra ögon är matchen vidöppen och går inte att missa för allt i världen.

Vilka tar sig vidare?  Odds Spelbolag
Frankrike  1,75
Belgien  2,10

Kroatien – England

England är äntligen framme vid en VM-semifinal igen och hela landet skriker att guldet ska hem. Det var som bekant väldigt många år sedan sist – VM 1966 – och kanske är det äntligen dags för engelsmännen? Klart är hur som helst att en så här bra chans att nå hela vägen har England inte haft på hur länge som helst. Det är guldläge deluxe.

Kroatien har tagit sig vidare tack vare två raka straffläggningar och har visat tyngd i avgörande lägen, men i ärlighetens namn har laget haft en hel del stolpe in när det väl har dragit ihop sig. Fegheten och nervositeten är egenskaper som har uppenbarat sig under VM-slutspelet och det talar inte för Kroatien här.

Spelbolagen håller rättmätigen England som favoriter inför onsdagens semifinal.

Vilka tar sig vidare?  Odds Spelbolag
Kroatien  2,30
England  1,65