Speltips inför Australien – Peru 26/6: Skarpt läge

Simon Pålsson Publicerat: 25 June 2018

Det är skarpt läge för Australien i VM 2018 då laget nu behöver tre poäng i den avslutande gruppspelsmatchen mot Peru. Blir det poängtapp är drömmen om åttondelsfinal helt död.

Annons:

I ärlighetens namn är känslan att Peru har imponerat i båda sina matcher i VM-turneringen så här långt, men trots det står det sydamerikanska laget på noll inspelade poäng och helt utan någon som helst chans att ta sig vidare till åttondelsfinal inför den avslutande gruppspelsomgången. Det är alltså redan kört.

Anledningen är att laget alltså står på noll poäng, medan två lag står på ointagliga fyra poäng (Danmark) respektive sex poäng (Frankrike). Därmed är en stor fråga huruvida Peru kan skrapa fram någon form av motivation till det sista mötet i turneringen, då Australien väntar. Känslan är att det inte borde vara några större problem.

Att avsluta mästerskapet snyggt ligger i många spelares intressen, båda vad gäller stoltheten för supportrarna, men också för sin egen vinning. Peru har dessutom imponerat spelmässigt under stunder så här långt och borde få utdelning på det. Förhoppningen är också att lämna mästerskapet med en bra känsla för att därigenom ha något att bygga på inför fortsättningen.

Australien håller inte måttet

För motståndet i den sista omgången står alltså Australien, som fortfarande har chansen att ta sig vidare till åttondelsfinal. Efter förlust mot Frankrike och oavgjort mot Danmark har laget en poäng på kontot, varpå en vinst mot Peru kan göra att de går förbi Danmark i tabellen. Då krävs dock att danskarna förlorar mot Frankrike i sin match, som avgörs parallellt.

Men Australien behöver alltså vinna för att chansen överhuvudtaget ska leva. Det känns som en tuff utmaning, inte minst i förhållande till hur bra Peru har sett i stunder. Det vore helt enkelt försmädligt för Peru att åka från VM utan poäng.

Australien har visserligen sett solida ut defensivt, men kommer att behöva riskera mer i sin jakt på tre poäng här. Ett kontringsstarkt Peru kan såra laget ordentligt och vi tror inte heller att Australien har förmågan att mästra matchen totalt.

Peru +0.0 (asian handicap) spelas därför till 1,74 gånger såsen hos Bethard. Det är samma spel som draw no bet och vi får då pengarna tillbaka vid oavgjort.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Ta del av vår unika bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Peru +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  16:00, tisdag 26/6
TV:   Kunskapskanalen
Stream:   svtplay logo cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Johan Mjällby: Speltips inför Australien – Peru

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.